- Konu Yazar
bu pazar kalabalık bir grup olarak toplandık. Bornova Küçükparkta ilk parti buluşup sabah kahvaltımızı yapıp 2. parti buluşma yeri olan Kipa BP istasyonuna yol aldık. Kavaklıdere köyünden girip Nif dağı zirve yapıp, Kaynaklar köyüne indik. burada kiremitte köftelerimizi mideye indirip hazmetmek için Buca Beyazevler civarındaki eski askeri atışalanında kurtlarımızı döktük. enson küçükparka dönüş ve 1er yorgunluk birası eşliğinde sohbet muhabbet. iyi seyirler.

Sinan'ın NX250 nin sağ pegi yamuldu. söküp çekiçleyerek düzelttik ve yola devam

Sinan beklemede, düşünce hafif omuzunu incitti, tamir işini ben devraldım.

çekiçle emre çekiçle

ihtiyar delikanlımız Hakkı Abi

yukarıda spesyalleri ile duvar çalışmaları yapan Endurogaraj-izmir ekibi ile karşılaşıyoruz.

ekip sağlam

harika bir Nif manzarası

Kaynaklar köyüne yaklaştık. köyün az yukarısındaki çağlayana geldik. çoluk çocuk herkes piknikte.

yemekten sonra hoplayıp zıplama alanımıza geldik ama fazla uzaklaşmadan lastiğim patladı. şanslıymışız 6-7km geride asfaltta lastikçi var. tamamen organik krikom nasıl ama

haydi bakalım lastikçiye, siz eğlenmeye devam edin.

Sinan'ın NX250 nin sağ pegi yamuldu. söküp çekiçleyerek düzelttik ve yola devam

Sinan beklemede, düşünce hafif omuzunu incitti, tamir işini ben devraldım.

çekiçle emre çekiçle

ihtiyar delikanlımız Hakkı Abi

yukarıda spesyalleri ile duvar çalışmaları yapan Endurogaraj-izmir ekibi ile karşılaşıyoruz.

ekip sağlam

harika bir Nif manzarası

Kaynaklar köyüne yaklaştık. köyün az yukarısındaki çağlayana geldik. çoluk çocuk herkes piknikte.

yemekten sonra hoplayıp zıplama alanımıza geldik ama fazla uzaklaşmadan lastiğim patladı. şanslıymışız 6-7km geride asfaltta lastikçi var. tamamen organik krikom nasıl ama

haydi bakalım lastikçiye, siz eğlenmeye devam edin.