[Ankara - MT]

beyler;

hatay daki fazer abs bordo renkli olan 14750 ye anlaştık...adam son kararımı ve kapora bekliyo..motor diyarbakırda adam orda görevli polis memuru...ilan linkini koyamıyorum buraya ama öve öve bitiremedi..motor daha önce 16500 tl idi ,son zamanda 15500 e çekti...ne diyonuz?

Geçmiş olsun Bülent abi. Bu işi yapanlar dediğin gibi o bahsettiğin elemanlar olabilir. Çinli motor gibi benzin kablosu meydanda sanıp, kabloyu kesince benzin geleceğini felan sanmışlar herhalde.

Alarmlı disk kilidi almanı tavsiye ederim. En ufak harekette ötüyor çoğu. En kötü ihtimalle alarm çalınca motorun başından çekilirler.

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

beyler;

hatay daki fazer abs bordo renkli olan 14750 ye anlaştık...adam son kararımı ve kapora bekliyo..motor diyarbakırda adam orda görevli polis memuru...ilan linkini koyamıyorum buraya ama öve öve bitiremedi..motor daha önce 16500 tl idi ,son zamanda 15500 e çekti...ne diyonuz?

Zamanın varsa kapora vermeden önce gidip gör derim. Aklına yatarsada al gel buralara.

Geçmiş olsun Bülent abi. Bu işi yapanlar dediğin gibi o bahsettiğin elemanlar olabilir. Çinli motor gibi benzin kablosu meydanda sanıp, kabloyu kesince benzin geleceğini felan sanmışlar herhalde.

Alarmlı disk kilidi almanı tavsiye ederim. En ufak harekette ötüyor çoğu. En kötü ihtimalle alarm çalınca motorun başından çekilirler.

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

Zamanın varsa kapora vermeden önce gidip gör derim. Aklına yatarsada al gel buralara.

adam kaporanı veririrm beğenmezsne diyo...zaman yok hacı..motoru bile nasıl alacam bi fikrim yok zaman hususunda:)

adam kaporanı veririrm beğenmezsne diyo...zaman yok hacı..motoru bile nasıl alacam bi fikrim yok zaman hususunda:)

Mecburen hafta içi gideceksin izin alıp :) Sabah ilk uçakla plan program yapmadan bas git, devir işlemlerini hallettikten sonrada hemen yola koyul. Cumaya getirirsen izni, arada mola vererek gelirsin, zorlanmadan.

Bülent çok geçmiş olsun... Allahtan motorda birşey yok...Branda+Alarmlı disk kilidi+IŞIK alan bir yer. Ama şunu belirteyim ben ilk alarmlı disk kilidi almıştım. 2-3 hafta sonra hergün gece 1-2 gibi komşu beni aramaya başladı zira kedinin birisi alarmı öttürüp duruyordu. Ben alarmını hiç kullanmadım diye bilirim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

Erhn hadi hayırlısı.. Plakayı falan gitmeden bir sorgulat...Bir de adamlar çalıntı plaka falan takıyormuş ikinci el arabalarda. Dolayısiyle ruhsat+plaka+ŞASE NUMARASI 3lüsüne dikkat et derim...Hatta polis falan diyince tanıdık bir polis,bu polis satıcı kişiyi sorgulayamaz mı falan diye geçti içimden... Bunların hepsi ÖN ÖNLEM, Allah hakkında hayırlısını versin :):)

YANDAN FERMUARLI pantolon arayanlara :cat: Fiyatını göz ardı edince gerçekten ICONcan olasım geliyor;

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Icon-Compound-Overpant/SubProducts/Icon-Compound-Overpant-0001&ChangeAction=SelectSubProduct

Icon-Compound-Overpant-7.jpg

Ya alet tuvaletin girisinde duruyor, dar bir yerde yani, yavsaklar orda duzgun calisamamis ki disari aciga cekmisler, o heriflerle konusamam, konusursam dalarim direk sinirden valla, az cok anlayan adam isi cunku belli. Onlarda baska biri aklima gelmiyor.

Abi bizim binada koyacak yer yok. Olsa demir,kilit falan hepsini hallederim ama yok iste, arka bahce olabilir ama onun icinde saglam rampa falan gerekir, yani zor is o da. Bi de gecenin korunde arka bahceye girerken ya da ordan cikarirken motor sesi olacak o da sakat. Su anda aklima adam gibi otoparktan baska bir fikir gelmiyor. Yani motoru zincirle kilitle sabitlesem bile bu yavsaklar yine kurcalayabilir. Aslinda bizim apartmanin altinda eskiden terzi olarak kullanilan kucuk bir yer var ama oraninda kapisi cok dar, ordan zor gecer gibi ama dur bakalim ben bunu da bir sorayim yoneticiye, kimin mali bilmiyorum ama, otopark yerine ona para vermek daha mantikli gibi sanki.

hacı sen şu rampa işini hayata geçir zira otoparka vereceğin 1 aylık mebla ile über bi motosiklet rampası yaptırabilirsin ve gönül rahatlığı ile arka bahçene motorunu koyabilirsin gibime geliyor.
ayrıca polatın dediği gibi çok sesli değil senin motor hadi benimki olsa neyse..

beyler;

Diyarbakırda samimi bir polis dostum var fakat motordan zerre kadar anlamaz araba olsa feriştahı şu elemanın ismini falan bana ilet olmadı bi arayım söleyim?

Diyarbakırda samimi bir polis dostum var fakat motordan zerre kadar anlamaz araba olsa feriştahı şu elemanın ismini falan bana ilet olmadı bi arayım söleyim?

Yunus ''satıcı da diyarbakırda polis'' durum bu ise SATICININ GÜVENİLİR OLDUĞU istihbaratı alınabilinirrse motorda güvenilirdir diye düşünüyorum :)

En azından gidip görme riskini girilebilir .

Yunus ''satıcı da diyarbakırda polis'' durum bu ise SATICININ GÜVENİLİR OLDUĞU istihbaratı alınabilinirrse motorda güvenilirdir diye düşünüyorum :)

En azından gidip görme riskini girilebilir .

Du bakalım abi Erro yallısı görsün bi haber eylesin bana da bende arayıp soruşturayım bir..

beyler koray araştırdı adamı, bi tanıdığının eski mesai arkadaşıymış, motorun da temiz olduğunu teyid etmişler..gerçi bunlar hep lafla tabi...

yapıalcak olan sabah uçağıyla gidip 1000 km lik yolu gelmek...bakalım hava şartları vs nasıl olur...

adam bugün ankara da ndiyar bakıra gidiyodu yoldaydı..buraya görevli gelmiş...cumartesi arasaydın motoru getirirdim falan dedi...kötü kaçtı valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osman Hayırlı uğurlu olsun,Güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Bülo çok geçmiş olsun:(
Erhan sana da şimdidn hayırlı olsun diyelim.Havalar iyiye gidiyor alıp gelirsin.

Diyar'dan burası tam 1000 km ! Eleman yardımcı olur sağlamca otobüse yükleyip getirirsin abi , eziyet çekmeye gerek yok .

Diyar'dan burası tam 1000 km ! Eleman yardımcı olur sağlamca otobüse yükleyip getirirsin abi , eziyet çekmeye gerek yok .

abi otobüs daha büyük sıkıntı değil mi, o yol nasıl geçsin gündüz vakti:) öğlen araç olmayabilir, binip gelmek daha mantıklı gibi...motora ısınırız hem...ama alınabilitesi konusunda hem fikiriz herhalde değil mi?

abi otobüs daha büyük sıkıntı değil mi, o yol nasıl geçsin gündüz vakti:) öğlen araç olmayabilir, binip gelmek daha mantıklı gibi...motora ısınırız hem...ama alınabilitesi konusunda hem fikiriz herhalde değil mi?

yoh la alınırmı polis çıkması olmuş o motür artık :queen:

İstihbaratı temizse motorun fiyatı da uygunsa alınır,cuma günü satış v.s işleri halledilir biraz gezer tozarsın orda ,akşam da motoru yüklersiniz sen ister otobüsle ister uçakla dön, otobüsle bile 16-17 saat çekiyor o yol , motorla geleyim desen molasıyla bilmem nesiyle nasıl gelecen bu mevsim ve koşullarda gerek yok o eziyete ve riske .Ayrıca yakın yerlerde İstanbul'da falan yok mu yahu bu fazer az bulunan bi motor da değil ki.

İstihbaratı temizse motorun fiyatı da uygunsa alınır,cuma günü satış v.s işleri halledilir biraz gezer tozarsın orda ,akşam da motoru yüklersiniz sen ister otobüsle ister uçakla dön, otobüsle bile 16-17 saat çekiyor o yol , motorla geleyim desen molasıyla bilmem nesiyle nasıl gelecen bu mevsim ve koşullarda gerek yok o eziyete ve riske .

Turgay söylenecek söz bırakmamış :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

Osman Hayırlı uğurlu olsun,Güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Bülo çok geçmiş olsun:(
Erhan sana da şimdidn hayırlı olsun diyelim.Havalar iyiye gidiyor alıp gelirsin.

Sagol Atilla Abi çok daha iyileri senin olur İnşaallah:)

@bülo geçmiş olsun, sizin şu apartmandaki kaan ZZR si olan mıydı? O motoru nereye bırakıyor diyecektim... En mantıklısı bence biraz uğraşıp sizin apartmanın arkasına gidebileceğin bişeyler yapmak. Senin motor okadar sesli değil bence, sorun olmaz.

Antepde de bir laf vardı, garajın yoksa arabam var demiyeceksin diye :)

Haci o ya zzr 1400 ile geliyor ya da ufak bi scooter ile, hoş bu aralar ara sıra duke 200 ile de geldiği oluyor, arabayla gelmezse tabii. Her seferinde bizim apartmanın karşısına, senin takla attığın kaldırıma koyuyor, zzr yi kilitlemiyor bile, bunu alıp götüremezler diyor, diğer scooter veya duke da mesela, zincir ile kilitliyor, scooter kilitliyken birilerinin kilidi kurcaladığını ama açamadığını söylemişti. Açık alana koyma taraftarı değilim yani hacı.

geçmiş olsun bülocan.
racona göre motoruna ellenen kendi ellenmiş gibi olur.
bu işi kötek temizler bülo reis.
fortumunu yerde koma!

Olm sabah gözüm döndü zaten,çocukları aramak için yukarı doğru çıktım, bulsam kötü olurdu yani, hepsi bebelik zaten, elimden zor alırlardı burnumdan soluyodum yani, belki de bulamadığım iyi oldu.

Buna benzer bir hikaye sanırım Ünal anlatmıştı, motorlara sinir olan çok nedense, bir sabah motorunun yanına gittiğinde dıştan görünen bütün hortumların yan keski ile kesildiğini farketmiş, insanlar hakkaten çiğ süt emmiş, benim aklıma çok güzel intikam senaryoları geliyor ama şimdi burda yazamam, görüşünce bir ara anlatırım :pl:

Allahtan gerizekalılar kesmemişler hortumları, söktükleri hortumlarda çok önemli değil aslında ama fi lambası yanıyor enjeksiyon lambası yani, hortumlara asılıp çekmişler zannımca, o arada belki sensör falan yerinden çıkmış ya da oynamış olabilir, daha önce de bir iki kere yanıp sönmüştü ama şimdi sürekli yanıyor, yarın ona bi bakıcaz komple depoyu, hava kutusunu falan söküp.

hacı sen şu rampa işini hayata geçir zira otoparka vereceğin 1 aylık mebla ile über bi motosiklet rampası yaptırabilirsin ve gönül rahatlığı ile arka bahçene motorunu koyabilirsin gibime geliyor.
ayrıca polatın dediği gibi çok sesli değil senin motor hadi benimki olsa neyse..

Haci o işi konuşacam artık, benim için zor olacak ama, söyleyecem yöneticiye falan, zaten bi kişi geçenki apartman toplantısında apartmanın önüne koymasın da arka bahçeye koysun falan demişti, ben de madem öyle dicem, iki basamaklık yükseklik var, oraya rampa yaptırayım ordan arka bahçeye indirir çıkarırım. Bunu yapmaktansa aylık 50 liraya razıyım, bizim alttaki boş eski terzinin yerine koysam tam süper olur ama muhtemelen onu kabul etmezler. Motor da o kapıdan muhtemelen sığmaz zati ):

Hadi hayırlısı ERhan, bu kapora işinde dikkatli olmak lazım diyecektim ki adam biyerlerden tanıdık çıkmış, o iyi. Yani gönderdiğin kaporayı alıp üzerine yatacak çok insan var sahibinden de. Bence havalar güzel, bu haftasonu gayet uygun, sabahtan gidip öğlene devir işlerini halledip, sonra yola çıkıp yolun yarısında da uygun bir otelde konaklayıp gelebilirsin bence, süper olur, hem yol yaparsın, hem motora alışırsın biraz.

Bülo başgan senin motoru bi kere kurcaladılar mı mimlenmiştir yine bi uğrarlar yanına ,yok mu yakınlarda kapalı otoparkı olan bi apartman falan oraya koysan apartman aidatı verirsin hiç olmadı ?

Bülo başgan senin motoru bi kere kurcaladılar mı mimlenmiştir yine bi uğrarlar yanına ,yok mu yakınlarda kapalı otoparkı olan bi apartman falan oraya koysan apartman aidatı verirsin hiç olmadı ?

Beni mi kastediyorsun sen yakışıklı... :bounce:

Evlerimiz motorla yürüyerek 5, koşarak 3 motorla 1 dakka...

Beni mi kastediyorsun sen yakışıklı... :bounce:

Evlerimiz motorla yürüyerek 5, koşarak 3 motorla 1 dakka...

Yuhh o kadar yakın yani ? Ve zavallı er6 sokakta yatıyor ,it kopuk üstünde tepinip ayran içiyor !
Vefa İstanbul'da bir semt ya Ankara'daki karşılığı nedir dostlar sorarım size ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar