Ulan sabah sabah sinirim tavan yapti valla, motorun yanina gittim, baktim yerde bir hortum duruyor, yakindan bakinca farkettim ki benim fazla benzin tahliye hortumu yerdeki, hass... nasi lan derken bir hortum daha gordum, o da hava filtresinden fazla yagi alan ucu kapali olan hortum, sonra farkettim ki motorum yerinde duruyor ama tam olarak biraktigim yerde degil, yani disari cekilmis, daha sonra yine ayni yere itilmis, bunlar kapali yerde oluyor, bu arada motorun yaninda bir de bos ayran kutusu vardi, butun bunlari birlestirdigimde vardigim sonuc su, birisi benim motordan benzin calmaya kalkmis, gordugu hortumlari sokmeye kalkmis benzin hortumudur diye,yani baska aciklamasi olamaz gibime geliyor cunku ayni yerine geri koymaya calismislar gidon kilitli oldugundan tam olarak ayni yere gelmemis.
Gunahlarini almayayim ama bizim ordaki paketci cocuklar geceleri tam da benim motorun oldugu yerde takiliyolar, birkac kere gece gec saatte denk geldim, abi naber motorun cok guzel kac basiyo gibi geyik muhabbet yaptilar. Ben de motorcudan zarar gelmez diye dusunmustum ama simdi aklima ilk gelen o herifler, cunku hortum sokmenin baska bir mantigi olamaz, motoru calistirmakla bir alakasi yok, yandaki ayran kutusu da benzini toplamak icin olabilir diye dusundum.
Sinirden basim agridi anasini satayim sabah sabah, zorla goturup parali otoparka koyduracaklar bana, onlar da cok guvenli degil gerci, elini kolunu sallayan giriyor, bizim ordaki hal otoparki var ama aksam iceri gir, kimsenin ruhu duymaz. Acilen otopark bulmam lazim.