Bizde ciddiye alıp mesajından alıntı yaptık....2006 model cbr 600 rr var,2006 senesinde almıştım hala kullanıyorum,ana bakımlarını servise götürüyorum ara bakımı yağıydı hava filtresiydi kendin yapıyorum.fakat,yaptığım yorumlardan şu motoru nassıl kullandığımı nasıl anladınız çözebilmiş değilim,bende 3 motoru da kullandım cbrın titreşimini hyosugun tangurdayan motorunu görüdüm de konuşuyorum
ayrıca race motor ile ss motorun farkını çözebilmiş değilim sen nasıl bir kafa yaşıyorsun arkadaşım ?, google a race motor yazarsanız zaten ss motorlar çıkacaktır
ben diyorum ki 250 cc den ne race olur ne ss olur,zaten hyosungun oturuş pozisyonu acayip bir pozisyon,ss desen değil spor desen hiç değil,tamamen insana rahatsızlık verici bir pozisyon,garibanlar da bunları ss sanıyor bir havalar bir havalar... ss oturuş pozisyonu görmesek şaşırıp kalıcam,burda maddiyat olarak bir küçümseme falan yok yanlış anlaşılmasın.

şöyle diyen ustalarada ayar oluyorum ya aynısınıda bana söylediler lifanı alırken alma diye yamaha falan al diye ozaman para yoktu okadar yamahaya vermeye bende gıttım aldım şimdi o diyen ustalara yağ değiştirtmeye bile gitmiyorum kendim değiştriyorum neden diye sor motor 6000km oldu daha bi kere yolda kalsın stop etsin veya ne biliyim acayip bişey yapsın gormedım.aldığın mala baktın mı herzaman sağlam olur bu boyledir tamam çin malı herhalde bı yamahaya gore eksi yonlerı olucak ama o fiyatı bu yanı.sende böyle düşünürsen kararın daha iyi olur üzülmezsin sonra.Evet Arkadaşlar 3 Marka Arasında Gidip Geliyorum Bumotoya Yakınım Şuanda Görünüş Olarak Ancak Motoran Ustası Bir Abimizin Arkadaşıydı Konuştum Benim Yanımdan Çıkmazsın Dedi...
Benimde Aklımda Çelişkiler Oluştu. Sizin Yorumlarınız Benim İçin Herşey Demektir Şimdiden Teşekkür Ediyorum..
alp tunay lütfen race ile ss in frkını söyleyebilirmisin gerçekten öğrenmek istiyorum,
cado,fakirlikle falan alakası yok,ben diyorum ki gerçek ss motosiklet 600 cc den başlıyor,yoksa her öne eğilen ss sürüyor olsaydı resimdeki kardeşimiz gibi 125 cc ss scooter yarışları falan olurdu
[url]http://b1301.hizliresim.com/15/d/hw6f5.jpg[/url]
çelikatlı sende kendi kendine gül işte öyle boş boş
600 lük makineye bindiğüine göre bilmen lazım....alp tunay lütfen race ile ss in frkını söyleyebilirmisin gerçekten öğrenmek istiyorum,
birader o kadar yazılan şeye rağmen bu soruyu sorup insanları yormalütfen açıklarmısın race ile ssin farkı nedir ?
ayrıca benim anlamadığım şey şu,hyosung neden ss sınıfına sokululyor da cbr 250 ve ninja 250 sokulmuyor ? mesele öne uzanmaksa yukarıda koyduğum resimdeki arkadaş gibi scooterden ss olurdu,işeyiş literatüre göre mi düzenlenmedi ? ya herkes yanlış biliyorsa ?
ayrıca şu race ile ss farkında ciddiyim lütfen açıklarmısın
BuMoto bayisi heralde bu arkadaş 1 günde 600km den fazla yol yapmasam inanıcam lan forumlarda kolpa yalan ve face üyeliklerle doldu bumoto kaliteli mazemeler ne diyim ne diyimMillet hyosungu övüp bitiremiyor. Peki siz hiç uzun yola cıktınız mı o makina ile 360 km lik yolda 2008 model S&T kanuni gt250r ile iki kişi yola cıkdık motoru sıkıştırmayım diye 120 ile gittik 6-7 devirde neden 300 km sonra pistonları patlattı. Şimdi diyeceksinizki yağı eksikdir kalitesiz koymşundur yok sıkıştırmışındır yok acemisindir yok bu yok şu anca şehir içi gezer ve motor salam dersiniz kore dersiniz çin malı motor değil dersiniz kore nerde bi bakın. ben motor tamircisiyim motorun nerde nasıl kullanılacağınıda iyi biliyorum. Piston kolunuda gördük alüminyum gibi kağıt gibi dandik bi malzeme. Madem ovüp bitiremiyorsunuz size hodri meydan çıkın 300 kmlik bi yol durmadan gidipde görelim makinanızın marifetlerini. Çinli yapıyor diye kötülemiyorum farkındaysanız sony çinde üretiliyor. ama adamlar dandik parçalar kullanıp cıkarmışlar hyosungu. ne varsa japonda var kim ne derse desin aldım 1000lik suzuki k2 istanbuldan cıkdım 740 km yol yapdım sadece 3 kere durdum banamısın demiyor. Bi motora şans vermek istiyorsanız bumoto ya şans verin adamlar kaliteli malzeme kullanmışlar. Daha bumotoyu kullanmadan da o motoru kötülemeyin bende bumoto taraftarıyım.