hyosung gibi dandik bir motoru almamalısın bence,
resmen dolandırıcılık yapıyorlar,kalitesiz malzemeleri yüksek fiyatlardan satıyorlar millet ayakta uyuyor otel parası veriyor,ses desen tam bir fiyasko tangut tungur sesler geliyor,racing oturuş pozisyonuymuş,250 cc den de amma racing olur ya,motorun övünülecek hiçbir tarafı yok,biraz öne yatık gittikleri için hemen racing pozisyonu cart curt,touring diye dalga geçilen ninja 250 bile hyosung 250 yi geçiyor,nerde bunun racingi ? hani racingin anlamı ?
bence ninja 250,cbr 250,bumoto250 arasından birini seçmelisin kesinlikle hyosungdan uzak dur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
ninja başlığında bir arkadaş hysunglar son süratte giderken ninja 250 ile bunları 140 ile geçtiğini yazmıştı,ayrıca hyosung başlığında bir arkadaş yağmur yağdığı zaman motorun kendi kendine gaz verdiğini,ve yağmurda frenlerinin tutmadığını söylemişti,lütfen ne kullandığımızı bilelim ona göre seçelim yoksa görüntü olucak diye hayatımızı riske atmaya gerek yok
komikti hakkaten. aynı motorun üzerindeki sticker honda veya kawa olsaydı bu yorumlar ne olurdu tüm hyo alemi bunu merak ediyor. aldım hocam ben motoru tavsiye kısmını geçtim.