[Ankara - MT]

İşte bunlar sana göre değil yavrucum, kendini kandırma. Sen usta ayarı el ayarıdır mantığında olduğun için asya ile yola devam et. Bunlara fazla sulanma :p

Demekki şimdiye kadar yanlış tanımışssın beni çocuğum :)
uzun lafın kısası,
elimizde tork anahtarı vardı da biz mi kullanmadık Gartaşş??

He ula, alamadık hala bir torque anaktarı...:pr:

Şunlardan da çok alasım va ama....

http://www.ebay.com/itm/GEARWRENCH-...H_DefaultDomain_0&hash=item35c337853d&vxp=mtr

Yalnız şu soykanın koyduğu videoda amcamın elinde ufak değerli tork anahtarı olmadığı için vidayı boru ve 1kglık un vasıtası ile nasıl torkladığına dikkat çekelim lütfen!
ve videonun sonunda allenli yeri nasıl torkladığına da!

üstün başarı ödülünü veriyorum kel amcama..

birde deli para imiş o malzemeler.. :sunny:

O malzemeler de acayip şekil ama yunus amcası. Böyle sıradan açık ahaktar gibi duruyor. Bir başlıyorsun çevirmeye, cırt cırt cırt... işlem tamam...:cat:

O malzemeler de acayip şekil ama yunus amcası. Böyle sıradan açık ahaktar gibi duruyor. Bir başlıyorsun çevirmeye, cırt cırt cırt... işlem tamam...:cat:

Öylede, çok para be.

Tork anahtarlarına baktım, en dandiği 100 lira ki oda belli bir tork aralığını ölçüyor.

Ulem modifiye dedik, bir tane Pod Filter beğendik,

http://www.ebay.com/itm/K-N-AIR-FILTER-POD-X-STREM-CLAMP-ON-AIR-POD-FILTER-3-inch-x4-6inch-POD-FILTER-/110907047169?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item19d2933d01

Fiyatına mı kargosuna mı yanayım arkadaş....! :pr:

Ulem modifiye dedik, bir tane Pod Filter beğendik,

http://www.ebay.com/itm/K-N-AIR-FILTER-POD-X-STREM-CLAMP-ON-AIR-POD-FILTER-3-inch-x4-6inch-POD-FILTER-/110907047169?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item19d2933d01

Fiyatına mı kargosuna mı yanayım arkadaş....! :pr:

Billur geçiyorlar sanırsam, o fiyatlara başka açıklama olmaz.

selamlar mt ankara grubu. Hızlıza birşey sormak istiyorum. Bu yaz mutlaka motosiklet alacaktım senelerdir hayalini kurdum şimdi herşeyi tam ayarladım kredi çekmek için başvurdum ailemin şirketinde hissedar olduğum için tüzel kişi sayıldığım için kişisel olarak başvuramıyor muşum. Kredili mevduat hesabımız var ondan da ailem izin vermiyor motosiklet için para çekmeme tehlike vs. diye :) bana ankarada senetle motosiklet satan bir yer lazım ayda 500 500 artık vade olduğu için ne kadar arttırırlarsa katlanacağım sigarayı bıraksam bile rahatça ödeyebileceğim bir para eğer bilen biri varsa bana özelden mesaj atıp motosiklet almama sebeb olursa büyük ihtimal sevap kazanmış olacak :) şimdiden teşekkürler.Not: Gv 250 almak istiyorum.

Tam benlik iş hakkaten oynaya oynaya yaparım ben bunları :)
lakin motor 1100r değil bir ufağı r850r,
İzlerken gözümü kırpmadım neredeyse,
amcam bujileri bile tork anahtarıyla sıktı hatta koruma demirini dahi torkladı,
ve motorun temizliği beni benden aldı,
nasıl imreniyorum şöyle temiz motorlara anlatamam..
Biz niye böle pisiz la bilo?
B.k götürüyo motorlarımızı hep??

Valla ayda yılda bir motor yıkıyorum zaten, dun yıkamıştım, bugün üstü başı toprak olmuş rüzgardan, hemen nemli bezle aldım kabasını :) yıkamışım arkadaş, hemen kirlenmesin :) Bu arada yarın paso yağmur, ben böyle havanın taaaa...

Fatihi evden aldırın ama dükkandan aldırmayın, çok saldırgan bir köpeği var, geçen uğradım yanına, yiyodu beni az kaldı :)

Valla hırs yaptım,
Sırf birgünümü harcicam böyle temizlicem olm motorumu,
memlekette olsam kolay su pükürtme aleti falan var ama burda fortum yohtur,
bahçeli fortumu olan biri olsa burda bilem yaparım,

Valla hırs yaptım,
Sırf birgünümü harcicam böyle temizlicem olm motorumu,
memlekette olsam kolay su pükürtme aleti falan var ama burda fortum yohtur,
bahçeli fortumu olan biri olsa burda bilem yaparım,

Önümüzdeki haftasonu en ince ayrıntısına kadar temizlik yapacağım, ilan fotoğrafları için. Gel sende her zamanki gittiğimiz benzinliğe güzelce yıkayalım. Mekan güzel, oturma yerleri de var, orada toplaşalım bikinili kızlar motorlarımızı yıkarken bizde biramızı yudumlayalım. :)

Motosikleti
VFR1200X
Şu parasıylan köpüklü möpüklü yıkama yapabildiğiniz yerlerden bahsederken maps paylaşında bizde görelim nerelerde varmış. Pazar günü taşıma suyla korayların garajda bahar temizliği yapasım var ama hava iyi olursa parasıyla köpük püskürten yerlere de gidebiliriz. Birde motor kısmını veya yağlanmış jantları ne ile temizliyorsunuz. Mutfaktan bulduğum yağ çözücü zarar verirmi sizce daha önce janta az az fışkırtmıştım ama bi zarar olmadı :silent:

Şu parasıylan köpüklü möpüklü yıkama yapabildiğiniz yerlerden bahsederken maps paylaşında bizde görelim nerelerde varmış. Pazar günü taşıma suyla korayların garajda bahar temizliği yapasım var ama hava iyi olursa parasıyla köpük püskürten yerlere de gidebiliriz. Birde motor kısmını veya yağlanmış jantları ne ile temizliyorsunuz. Mutfaktan bulduğum yağ çözücü zarar verirmi sizce daha önce janta az az fışkırtmıştım ama bi zarar olmadı :silent:

http://goo.gl/maps/DEdQ6

Ben gaz yağı ve WD40 ile temizliyorum. Gaz yağı ile temizledikten sonra bir güzel yıkarsın, tertemiz olur. Mutfakta kullanılan yağ çözücüler zarar vermez ama gaz yağı daha etkilidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar