Python u bende tri color motoruma takmıştım,çok dandik.aman diyeyim.
katılıyorum.
alabılıyorsanız sırasıyla :
puıg - dubble bubble - mra
Ben cbrden onceki motorum Tvs apacheyle 14 saatte Tokat - İzmir arasi tam 1078 km yol yaptim bu yaZ .. Dijital okuyucudaki km aklimda tam olarak .. 2 mola ile Ankara Elmadag ve Manisa Turgutluda .. Tamamen fiziksel dayaniklilikla alakali bisey .. Kendine guveniosan motor gider .. Sonrada İzmirden cikip istanbula 6 saatte indim Gebzede tek mola ile .. Motoru 2.5 saati aşkin 10bin devir ustu redlinede goturdum banamisin demedi .. Kendind sormalisin . Ben ne kadar gidebiliri. ,diye ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
Hocam tarih belli 24 mart pazar gunu sabahtan cikiyoruz Abantta mangalimizi yapip aksamustu donuyoruz .. Stabil 90 110 arasi efendi gibi gidicez4 motor kesin 5.si olabilir fazla kalabalikta iyi degl maglum .. Gelmek isterseniz buyrun .. Her daim yerimiz var
Fakat rodajdaki motorla o hizlarda seyretmeniz ne kadar dogru olur bilmiyorum ..
katılıyorum
alabılıyorsanız sırasıyla :
puıg - dubble bubble - mra
Ne gibi bi sikinti olmustu,titresim mi ruzgar mi ? Puig dusundum ama 270 lira vermek hic mantikli gelmedi bana,sanirim film olayina giricem sanirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Kesinlikle oyle sonucta puig adi var ama 270 lira kismi biraz sikintiya sokuyo diyebilirim![]()
Ne gibi bi sikinti olmustu,titresim mi ruzgar mi ? Puig dusundum ama 270 lira vermek hic mantikli gelmedi bana,sanirim film olayina giricem sanirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Kesinlikle oyle sonucta puig adi var ama 270 lira kismi biraz sikintiya sokuyo diyebilirim![]()
@wolrath
Silah olsa dener, yazardım. Videoda bir numara olabilir son kısımlarda ama asıl fark polycarb esnek olduğu için kolay kırılmıyor.
evet montaj olayı dert.
eger gomme sınyal zenon vs takacagınız cıkaracagınız bıkac parca boya ısınız felan varsa toptan sokturun.sadece cam ıcın bıle 3 grenaj ve kafa cıkması lazım maalesef
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
valla 60lıralık camın kursun gecırmez olduguna bana kımse ınandıramaz. CAMIMA ıddıaya gırerım panpa.ıstanbula gelınce deneyelım hatta beylık tabancamla.
kazanırsam bana ledlı stop alırsınhaha
grenajların sokulup takılması akıl karı degıl camı degıstırmeyelım demısın sonra sıkıntı yok sokulup takılmasında camı soker kaplatırım demısın ?!?!?!![]()
anlamadım ya la benheheh
dostm mesleğim gereği 24 mart bu nevruz mevzuları falan var bizim mart ayı tam çile olarak geçiyor.. izinler falan kapanıyor. o gün öyle bi terslik olmassa katılırım o tarihe kadar motosiklet de gelmiş olur diye düşünüyorum.. rodaj mevzsu nedir yani bizi nasıl etkiler ?
2010 RR kafalı olan cbr lar yeni kasalardan daha fazla mı titreşiyor ? bu sıralar kafayı ona taktım tipi çok hoşuma gidiyor 2. el izmirde buldum seferihisarda bana da yakın babamla konuşayım bi tamam derse gidebiliriz ama işte buralarda cbr dan anlayan usta var mıdır bilmiyorum . gözümü kapayıp alabilrim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
103414250 sahibindende bu ilana bakar mısnız bi nasıl diye görüşlerinizi almak istiyorum bu motor çok hoşuma gidiyor ... kısmetse alabilriz
Arkadaşlar herkese merhaba. 2008 model cbr 125 için hava filtresi, ön arka fren balatası ve buji arıyorum. Tanıdığınız şuradan al diyebileceğiniz bir yer var mı?