TDM 850 Artık benimsin :)

Mersin İl Temsilcisi
bu makinanın yakıt oranları nasıl?
ölçebilniz mi?

Evet dediniz ben de yaptım :) O kadar üşüdüm ama o bile tatlı geldi.

Bide dikkat ettim çoğunluk endurocu ve touringci arkadaşlar. Desteği hissetmek güzel :)

TDM kullananları burada görmek gerçekten mutluluk verici.

takendy (Oğuz abi) teşekkür ederim cesaret verdiğin için, çok tehlikeli bir macera idi velakin çok memnun kaldım.

sağ salim ve zevk alarak gelmen sevindirici,
tdm tercih ettiysen yol ve hava şartları senin için sadece bilgi amaçlı kullanılmalı asla gideceğin yere varmana engel olmamalı, yani ben öyle düşünüyor ve yapıyorum. :p

tekrar hayırlı olsun,

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hayırlı ugurlu olsun.... güle güle kullanın....
benim de almak istediğim bir motordur genni :cat:

Saolun dostlarım, motosikletin yakıtı çok iyi ben o kadar zorlamama soğukta kullanmama rağmen 38 kuruş yaktı. normal şartlarda daha az yakar buna eminim. Erzuruma eksi 25 lere getirdim öyle kullandım, sağlam makinaymış vesselam. 850 km yol geldim motosiklet 75 binde ama birçok yeni motosiklete taş çıkartır valla :) Seside cabası, jandarma çevirdi modeli ne falan dedi, gaz verdim susturucu yokmu dedi, olmaz mı dedim boğazdan susturmalı, eğer ki susturucu olmasaydı burda duramazdınız dedim ;)

Saolun dostlarım, motosikletin yakıtı çok iyi ben o kadar zorlamama soğukta kullanmama rağmen 38 kuruş yaktı. normal şartlarda daha az yakar buna eminim. Erzuruma eksi 25 lere getirdim öyle kullandım, sağlam makinaymış vesselam. 850 km yol geldim motosiklet 75 binde ama birçok yeni motosiklete taş çıkartır valla :) Seside cabası, jandarma çevirdi modeli ne falan dedi, gaz verdim susturucu yokmu dedi, olmaz mı dedim boğazdan susturmalı, eğer ki susturucu olmasaydı burda duramazdınız dedim ;)
Boğazdan susturmalı mı :queen:

TDM enduro değilki,benim bildiğim sport touring :silent:
neyse hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar