Aratırsa takas yaparız abi, sana canım feda![]()
Biz yaşlandık az yükseltelim artık...Bak senin gibi yolda kalanlar olmuş bende Bodrumdan dönerken Kayseride kaldım ama çok gaz bastığımdan ve shell karşısında
Aratırsa takas yaparız abi, sana canım feda![]()
Biz yaşlandık az yükseltelim artık...Bak senin gibi yolda kalanlar olmuş bende Bodrumdan dönerken Kayseride kaldım ama çok gaz bastığımdan ve shell karşısında![]()
HAyırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın![]()
Evet dediniz ben de yaptımO kadar üşüdüm ama o bile tatlı geldi.
Bide dikkat ettim çoğunluk endurocu ve touringci arkadaşlar. Desteği hissetmek güzel
TDM kullananları burada görmek gerçekten mutluluk verici.
takendy (Oğuz abi) teşekkür ederim cesaret verdiğin için, çok tehlikeli bir macera idi velakin çok memnun kaldım.
Boğazdan susturmalı mı :queen:Saolun dostlarım, motosikletin yakıtı çok iyi ben o kadar zorlamama soğukta kullanmama rağmen 38 kuruş yaktı. normal şartlarda daha az yakar buna eminim. Erzuruma eksi 25 lere getirdim öyle kullandım, sağlam makinaymış vesselam. 850 km yol geldim motosiklet 75 binde ama birçok yeni motosiklete taş çıkartır vallaSeside cabası, jandarma çevirdi modeli ne falan dedi, gaz verdim susturucu yokmu dedi, olmaz mı dedim boğazdan susturmalı, eğer ki susturucu olmasaydı burda duramazdınız dedim
![]()
TDM enduro değilki,benim bildiğim sport touring :silent:
neyse hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin...:cat: