TDM 850 Artık benimsin :)

Yaklaşık 3-4 aydır enduro enduro diye tutturduktan sonra sonunda perşembe günü 97 model kırmızı temiz tdm 850 mi aldım.
Motosiklet ile samsun-terme den erzurum karaçobana kadar sorunsuz (kop dağının tepesinde benzinimin bitmesi haricinde) şekilde geldim.
Yolculuk mükemmeldi, motosiklet şahaneydi erzurumda sıkıntı yaşadım rüzgardan dolayı velakin unutulmaz bir andı.

birkaç resim

img2013030900058.jpg
[/IMG]

img2013031000067.jpg

img2013031000069.jpg

img2013030800055.jpg

Resim çok fazla değil, eldivenleri çıkartamıyodum soğuktan :)

artık motosiklete biniyorum diyebilirsin..
ama başka sınıfa geçebilmen çok zor..enduroculuk yapışıp kalır artık sana...

hayırlı uğurlu olsun..senin adına sevindim gerçekten..güle güle kazasız belasız binersin inşallah...:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin inşallah.

Saolun varolun, sonunda alabildim, herkesin gönlündeki motosiklete kavuşması en büyük isteğimdir.

Hayırlı olsun, Ekim 2012de bende gri renk 97 model aldım, mükemmel keyifli bir makina, kazasız belasız sorunsuz güle güle kullanın iİnşallah.Benzin bitme olayını bende yaşamıştım, gösterge olmadığı için zamanla kullandıkça km hesabından anlaşırsınız ayrıca yedek depoya geçiş için musluk da mevcuttur.

Hayırlı olsun, Ekim 2012de bende gri renk 97 model aldım, mükemmel keyifli bir makina, kazasız belasız sorunsuz güle güle kullanın iİnşallah.Benzin bitme olayını bende yaşamıştım, gösterge olmadığı için zamanla kullandıkça km hesabından anlaşırsınız ayrıca yedek depoya geçiş için musluk da mevcuttur.

Musluk var fakat problemli idi, onuda bakımlarına başlayacağımda düzelticem, teşekkür ediyorum, sizin makinada hayırlı olsun, sürüşü çok zevkli bayıldım diyebilirim

Moderatör
Esaslı alet, kıymetini bilene evladiyelik motor. Seviyorum ben böyle modeli düşük motorları alanı, bineni, kullananı :)
Hayırlı olsun, kazasız keyifli rüzgarlar :)

Ben bu motoru seviyorum yahuu :mrgreen: Güle güle kullanın çok güzel maşallah :cat:

Mersin İl Temsilcisi
bir vakit ben de grisine abayı yakmıştım ama buralarda tek o vardır, ve modeli düşük olduğundan çok tenkit edildim.
acemiydim...
onlara uydum
ama yıllar sonra 98 bir makinayı gözü kapalı aldım :)

yani neymiş, istediğini yapacaksın...

tekrardan hayırlı olsun, tekerin düz bassın :)

Ben de tdm ye biraz bayılıyorum sanırım :)
Pek bir heybetli,güle güle kullanın :) maşallah

Teşekkür ederim dostlarım çok şükür kazasız belasız o yolu yaptık, ilk bindiğimde sağlam tırsmıştım kullanamam diye 250 kg lık makina nasıl hakim olurum diye, ama şöyle 5-10 km sonra virajlara bile yatmaya başlayınca kullandırıyo abi bu makina kendini dedim. Turlara çıkınca karşılaşırız elbet arkadaşlar :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Esaslı alet, kıymetini bilene evladiyelik motor. Seviyorum ben böyle modeli düşük motorları alanı, bineni, kullananı :)
Hayırlı olsun, kazasız keyifli rüzgarlar :)

Benide seversin sen... motörüm 90 model.. :)

Hayırlı olsun TDM n... Güle güle bin...Güzel makina...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar