TDM 850 Artık benimsin :)

hayırlı olsun mühendis kardeş güle güle kazasız belasız kullan yine yolun düşerse konyaya , bozkırın dağlarına bekleriz,,,,

güle güle kullan

khweq6.jpg

Teşekkürler ağalar paşalar hayırlısıyla inşallah. Ramazan hacım ben konyaya gelecem geldiğimde muhakkak uğrarım haberleşiriz

bekleriz mühendis alosyi dayı bulursun elbet bozkıra gelirsen bizide bulursun belkide biz seni konyada buluruz,,,

bekleriz mühendis alosyi dayı bulursun elbet bozkıra gelirsen bizide bulursun belkide biz seni konyada buluruz,,,

Benim numaram profilde mevcut zaten gelecek olunca konya mt ye direk yazarım. yapalım güzel bi gezi, tek başına motosiklet binmek hiç zevkli değil

Boşuna bit git diye diretmedik.

Farklı vasıtalarla gelseydi bu denli kıymete binermiydi bilmiyorum.

Güle güle kullanın..

Evet dediniz ben de yaptım :) O kadar üşüdüm ama o bile tatlı geldi.

Bide dikkat ettim çoğunluk endurocu ve touringci arkadaşlar. Desteği hissetmek güzel :)

TDM kullananları burada görmek gerçekten mutluluk verici.

takendy (Oğuz abi) teşekkür ederim cesaret verdiğin için, çok tehlikeli bir macera idi velakin çok memnun kaldım.

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
bu makina yanlış tanımadıysam aydın isimli arkadaşın olması lazımdı.

Mersin İl Temsilcisi
Evet dediniz ben de yaptım :) O kadar üşüdüm ama o bile tatlı geldi.

Bide dikkat ettim çoğunluk endurocu ve touringci arkadaşlar. Desteği hissetmek güzel :)

TDM kullananları burada görmek gerçekten mutluluk verici.

takendy (Oğuz abi) teşekkür ederim cesaret verdiğin için, çok tehlikeli bir macera idi velakin çok memnun kaldım.

aslında enduro özgürlüktür.
ben yol seçmeyi sevmem, yağmur, çamur, taş, su vs ne olursa olsun gideceğim yere götürecek makinaları seviyorum.
herkesin tarzı farklı ama keşke çook küçük yaşlarımda motosiklet eğitimi alsaymışım derim hep.
mesela 6-10 yaşlarımda imkanım olsaydı ve şimdiki tecrübem olsaydı sanırım dünyanın bildiği bir krosçu filan olurdum...
oysa o yaşlarda motosikletin fotoğrafını bile bulmak mümkün değildi ülkemde.
motosiklet dergisi bile lükstü...
hele bir poster sahibi olmak bile mutluluk verirdi...
neysem...
sustum..

aslında enduro özgürlüktür.
ben yol seçmeyi sevmem, yağmur, çamur, taş, su vs ne olursa olsun gideceğim yere götürecek makinaları seviyorum.
herkesin tarzı farklı ama keşke çook küçük yaşlarımda motosiklet eğitimi alsaymışım derim hep.
mesela 6-10 yaşlarımda imkanım olsaydı ve şimdiki tecrübem olsaydı sanırım dünyanın bildiği bir krosçu filan olurdum...
oysa o yaşlarda motosikletin fotoğrafını bile bulmak mümkün değildi ülkemde.
motosiklet dergisi bile lükstü...
hele bir poster sahibi olmak bile mutluluk verirdi...
neysem...
sustum..

Ben 13-14 yaşımdan beri binerim sürekli olmasada. Ama ciddi anlamda 3 yıldır binmekteyim.
Motosiklet.net ailesiyle tanıştıktan sonra da ekipmanların önemini daha iyi kavradım.
Kullanıyoduk ama haybeye.
Çok duygulandım şimdi. Bizim zamanımızda ( 90 lardan bahsediyorum) pejolar çok lükstü herkes binemezdi öyle. Şimdi varaderolar 1200 gs ler havada uçuşuyo :)

Benim makina benim makina bu makinadan sonra insanı kesen makina zor :) hem racing gibi ivme verecek hem rahat yıpratmadan yola gidecek...Varadero bakalım ondaki zevki verecekmi....Arkadaşlar Varadero tdm850 yi aratırmı ne dersiniz ...

Benim makina benim makina bu makinadan sonra insanı kesen makina zor :) hem racing gibi ivme verecek hem rahat yıpratmadan yola gidecek...Varadero bakalım ondaki zevki verecekmi....Arkadaşlar Varadero tdm850 yi aratırmı ne dersiniz ...

Aratırsa takas yaparız abi, sana canım feda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar