RKS RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kardeş ne olur kızma bana ama SYM'yi mi yerdin, RKS'yi mi övdün anlayamadım valla :p

Ama koruma demiri konusunda karar veremedim hala. Belki caydırabilirsin beni :mrgreen:

Kardeş ne olur kızma bana ama SYM'yi mi yerdin, RKS'yi mi övdün anlayamadım valla :p

Ama koruma demiri konusunda karar veremedim hala. Belki caydırabilirsin beni :mrgreen:

büyük pişmanlığım var aynı paraya KTM duke 125 de alabilirdim.Mis gibi :) o yüzden SYM tavsiye etmem

Aslında şöyle bi göz ucuyla canlandırınca olur gibi. Bide mat siyaha boyadın mı tadından yenmez mi acabaa :)
Gazihan duydun demi yarın bu koruma demirini de deniyosun :queen:

Bu motorum vidyosunu bilen varmı ama kanuni olacak umxstreet değil ?

Aslında şöyle bi göz ucuyla canlandırınca olur gibi. Bide mat siyaha boyadın mı tadından yenmez mi acabaa :)
Gazihan duydun demi yarın bu koruma demirini de deniyosun :queen:

valla orjınalı krom kaplama oldugundan zımpara sonrası boya bile kurtarmadı, en ufak bişeyde çiziliyor ama durusu 10 numara. uyuzluguma takmadım henüz.

Fiat servisinde bi abi var burda, birsonraki oraya malzeme bırakmaya gidişimde boya konusunda sorularım olacak. O tahminimce çözer bu mat boya ve çizilme olayını :)

Uwax kanuni derken anlamadım. Hangi motordan bahsediyosun :)

Fiat servisinde bi abi var burda, birsonraki oraya malzeme bırakmaya gidişimde boya konusunda sorularım olacak. O tahminimce çözer bu mat boya ve çizilme olayını :)

Uwax kanuni derken anlamadım. Hangi motordan bahsediyosun :)

Töbe töbe başlıkları karıştırıyorum Kanuni başlıgında sandım kendimi :D GT 170

bu model zaten bir ara küba fastwind adıyla TR de de satıldı
sahibindende kuba fastwind adıyla ararsan bulabilirsin

Uway duymamıştım daha önce de sinyalleri güzel düşünmüşler yan tarafa :)

RKS'ye denesek nasıl olur acaba :queen:

Bilemiyorum:) bu arada Bu konunun birinci sayfasında motorun tanıtım resmi var yağ soğutma diyor..Hayırdır? :)

Arkadaşlar selamlar,adım Türker,butun sayfaları okudum gercı ama kafama takılanları sorayım sıze ben artcı olarak onyasındakı oglumla dolasıyorum,eskı motorumda topcase ve sırtdayama vardı sorunyoktu yanı,şimdi ben arka canta demırı bulabılecekmıyım yoksa uydurma bıseymı yapmak zorunda kalıcam,ıkıncısı tvs ıle kıyaslamak yanlışmı olur, fuarda kafam ıyce karıştı gercı ama bu ıkısı arasında kaldım,bıde kanunı leopard da cbf150 kopyası gıbı,tıtanıkle aynı fıyat ama suan kullanan yok,dolayısıyla yorum yapan da yok.bakalım yarın rks yı bıde bayıde gorup denemek ıstıycem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar