sevgili arkadaşlarım sizlerle ilk gezim olacak.hem tanışma hemde kendimi tanıtmam olacak.sabırsızlıkla beklemekteyim.bu ARADA yanlışlıkla muzaffer(fazerr)yazacagıma koluman muzaffer tavsiyesi demiştim.düzeltme ihtiyacı duydum...sizlerle ilgili bilgileri fazerr abimden edindim..bana bu imkanları verdiği için fazerr abime teşekkür ederim..burada fazer abimin bana motosiklet sevdalısı yapmamı halen anlamış değilim dükanının önünden geçerken birde baktımki motorla dükandan çıkmışım.halen anlamış değilim şuan motor üstünden inmiyorum.belki sizle bana bu konuda ilk gezimde fikirle verirsiniz..birde şunu söyliyeyim gerçekten fazerr abim İYİLİK SEVER MÜKEMMELİN ÖTESİNDE DEVHASAR BİR ABİM. ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.özellikle bora başkanıma,banat yusufa,ve koluman muzaffere dikkat etmemi tavsiye etti.artık ilk gezimde sizlerin değerli fikirlerinize ihtiyacım olacak.tanışmak için geziyi dört gözle bekliyorum.syg
sevgili arkadaşlarım sizlerle ilk gezim olacak.hem tanışma hemde kendimi tanıtmam olacak.sabırsızlıkla beklemekteyim.bu ARADA yanlışlıkla muzaffer(fazerr)yazacagıma koluman muzaffer tavsiyesi demiştim.düzeltme ihtiyacı duydum...
birde şunu söyliyeyim gerçekten fazerr abim İYİLİK SEVER MÜKEMMELİN ÖTESİNDE DEVHASAR BİR ABİM. ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.özellikle bora başkanıma,banat yusufa,ve koluman muzaffere dikkat etmemi tavsiye etti.artık ilk gezimde sizlerin değerli fikirlerinize ihtiyacım olacak.tanışmak için geziyi dört gözle bekliyorum.syg
merhaba arkadaşlar.
hacı kanar 1970, arkadaşım aramıza hoş geldin. tanışmak dileğiyle.
bana kalırsa fazerr muzaffer abimizin sana dikkat et dediği arkadaşlara değilde, fazerr muzaffer abimize dikkat etmeni tavsiye ederim.
o ne yere bakan yürek yakan bir bilsen.:queen:
Arkadaşlar Günaydınlar,Hayırlı Cumalar,Hayırlı işler olsun.:cherry:Hafda sonu bende katılmayı düşünüyorum ceyhan dan abiler arkadaşlar kim varsa birlikte çıkabiliriz yola.
GÜNCELLEME
kesin liste hafta sonuna kadar netleşir.benim bildiklerim:
1-ben
2-koluman muzaffer
3-yusuf
4-murat hoca
5-fuat
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet
9-ceyhan tamer hoca/burak hoca/türker hoca
10- oğuz (takendy) + 1
11- HACI 1970
bu gezide boranın en çok sevdiği sucuğu ben vereceğim hemide onun lafı gibi bol virajlı bol kahkahalı:flower:artçısı olacağım zevkli geçeceği kanahatindeyimmmmmmmmmmmmmm:bounce:canim benimmmmmm:thumleft: