inozumayı sevgili serdar ağabeyimin sayesinde yaklaşık 15 km test etme şansım oldu ve artçı ile birlikte , benim için bir motosiklette arayacağım başlıca keriterler en başta mataryal, malzeme kalitesidir , suzuki inozumaya haddinden fazla yakından inceleyecek zamanım oldu , müsadenizle bu model hakkında teknik tecrübe ve birikimlerime dayanarak bir kaç şey söylemek isterim
görsellik bir motosiklette önemli olmakla birlikte ilk etapta ön far kafa kısmı bana çok itici gelmişti ama motosikleti kullandıkça alıştıkça bazı görsel durumlar, hoşunuza gitmeyen yönlere alışmaya hatta hoşunuza gitmeye başlıyor dedimya önemli olan benim için motosikletten ne beklediğimdir , zurna bu ince noktada zırtlamaktadır
çift silindir su soğutma olması bence 250 cc segmentinde güzel bir durum (eski değişik marka ve modellerle kıyaslamıyorum ), 6 vites olması ve enjeksiyon olayı kaymaklı ekmek kadayıfı , ama 13 litre yakıt kapasitesi sanki bana az gibi geldi hani 18-20 litre kapasite olabilirdi
5000 devirden sonra motorun sesi bariz değişmekte , uslu bir kedi gibi mırıldanırken 5000 den sonra kaplan gibi kükremeye başlıyor , artçım ile birlikte her zaman çıktığım dik yokuşlarda 6. viteste banamısın demiyor kırbaçladıkça gitmeyeceğim demiyor

tabi fazla kırbaç atmadım rodaj durumlarına istinaden,
artçımdanda tam not aldı

oturuş posizyonu daha yüksek olduğu için çok rahatlıkla sürücünün gördüğü gibi önünü görebiliyor olması çok güzelmiş

ve rengine de onay tam
şu an imkanım olsa almayı kesinklikle düşünebileceğim bir motosiklettir , yakıt ekonomisi , konfor , güvenlik,kaliteyi her köşesinde görebilirsiniz tabi bakmayı bilmek, ve işten anlamak lazım gelir ,
işin bürokrasisi , suzukinin fiyat politikası , beni enterese eden durumlar değildir , o konulara girmek istemiyorum , param varsa ve motoru beğendiysem , araştıracağım 2. şey beklentilerime karşılık verip vermediği ve servis yedek parça yaygınlığıdır , bu konu tartışılır
sonuç itibari ile bence , türkiye şartlarına uygun ,ekonomik ,sağlam , yakışıklı güzel bir motosiklet :rendeer: