Onu bunu boşverin de benim en çok merak ettiğim şey bu suzi servis be bayileri senede 2 tane motor satarak nasıl ayakta kalıyo , onu anlamak mümkün değil.Honda servisleri boş kalmıyo , baya iyi çalışıyo.Yamaha servis ve bayileri kanuniyle birleşip bi şekilde ayakta kalmayı başardı.Ancak şu Kawa ve Suziki durumu zaten vahim.İlerisini de hiç parlak görmüyorum.Devletin de koyduğu vergilerin yüksekliğinin büyük payı var aslında.Koskoca suzuki , kawasaki firması türkiye'de tarih olmak üzere.
Alanyadaki suzukı ve kawasakı, servısı bır cok motosıklet modelıne bakıyorOnu bunu boşverin de benim en çok merak ettiğim şey bu suzi servis be bayileri senede 2 tane motor satarak nasıl ayakta kalıyo , onu anlamak mümkün değil.Honda servisleri boş kalmıyo , baya iyi çalışıyo.Yamaha servis ve bayileri kanuniyle birleşip bi şekilde ayakta kalmayı başardı.Ancak şu Kawa ve Suziki durumu zaten vahim.İlerisini de hiç parlak görmüyorum.Devletin de koyduğu vergilerin yüksekliğinin büyük payı var aslında.Koskoca suzuki , kawasaki firması türkiye'de tarih olmak üzere.
O iş herzaman öyle 2-3 bin tlye olmayabiliyor. Motorun kendi fiyatından daha fazlasını harcaman gerekebilir. Hatta harcarsın işe yaramaz bir okadar daha harcarsın doğru konfrigasyonu yakalayabilmek için vs.
Ama kabaca Türk usulü apaçi işi modifiye ile 50 bg olur.
Listesi şöyle.
Eksoz tak +10 bg
Aynayı sök +2 bg
Filitreyi değiş + 5 bg
Kuyruğu sök + 2 bg
Ön amortisörü kısaltıp motoru alçalt en az 15 bg
vs vs vs .... Yakında sahibinden ilanlarında görürüz
Bu arada kimler alıp kullanıpta gücünden memnun kalmadı onuda ayrıca merak ettim.
Suzuki distirbütörü aynı zamanda motoran ve SYM bayiliğide yapmakta...Onu bunu boşverin de benim en çok merak ettiğim şey bu suzi servis be bayileri senede 2 tane motor satarak nasıl ayakta kalıyo , onu anlamak mümkün değil.Honda servisleri boş kalmıyo , baya iyi çalışıyo.Yamaha servis ve bayileri kanuniyle birleşip bi şekilde ayakta kalmayı başardı.Ancak şu Kawa ve Suziki durumu zaten vahim.İlerisini de hiç parlak görmüyorum.Devletin de koyduğu vergilerin yüksekliğinin büyük payı var aslında.Koskoca suzuki , kawasaki firması türkiye'de tarih olmak üzere.
Bu 45Beygir Güç olayını suzuki bile açıklamadı Daha öncede hiç bir yerde karşımıza çıkmadı
250cc deYapılan en güçlü motor 33 hp oda son teknoloji ile Bu motor 45 beygir üretmez üretemez yani he 2 Zamanlı olsa tamam ama orada bir abartı görüyorum :farao:
Fotosuna videosuna bakıp yorum yapmış burda olumsuz yorum yapanlar.Bu motorun avrupa satış fiyatı 4500 dolar.
Türkiyede 11 liraya satıldığına aslında dua etmemiz gerekir ki devlet 250cc altına vergiyi düşürmese bu motorun değeri 13 14 milyardı biraz tarafsız yorum yapalım.
İnazumadan inip suzuki gladiusa oturdum inanın gladius daha küçük bir motor inazumanın yanında ki gladius 650cc dir.Suzuki inazumayla ben motosiklet hayatıma şişirme bir iki teker değil gerçek bir motosikletle başlamak istiyorum diyenleri hedef almış o kesin.
Sadece tek bir yanını beğenmedim oda lastikleri irc markaydı performansını bilemem ama markası pek iyi değil.Ki zaten hiçbir marka bu cc lere metzeler pirelli takmıyor.
Gladius babadır...ben de merak edip üstüne fuarda oturanlardanım. valla alet o parayı hakediyor. hemen yanında gladius vardı, motor hiç ben cbr250 gibiyim demiyor arkadaş.
Öncelikle Inuzuma nın fiyatının pahalı olduğunu,sonrada suzuki nin yapmış olduğu zammın tüm türk tüketicisini keriz yerine koymak olduğunu peşinen kabul etmekle beraber.
Innuzuma hakkında yapılan acımasız yorumlarında saçma olduğunu söylemek istiyorum.
Pahalımı? evet pahalı.Ucuz olan ne peki 250cc segmentinde, Yamaha mı ? Honda mı? Kymco mu? Sym mi? yoksa 7000- 8000 TL rakamlara satılan bol plastikli race benzeri Honda vs,vs çakması Çinlilermi.
Bizleri, Tüm firmalar keriz yerine koymuyormu? sizce.
Bu devran memlekette böyle dönüyor maalesef.İşine gelirse diyor herkes.
Güzellik se göreceli kavram olduğuna göre,sana göre güzel,bana göre çirkin.
Bana göre muhteşem olan,sana göre iğrenç olabilir.
iki teker gönül işidir,güzel ve önemli olanda budur.
İmkanı olan,beğenen alıp biner,hayırlı uğurlu olsun der geçeriz.