nijeryada 600 dolara satılıyormuş ..Honda bu motorla çinlilere ters köşe yapmış.
Her zaman cinliler taklit ederdi , bu sefer honda çinlileri taklit etmiş.
Bu ne la, insan bu motorun teknik özellikleriyle fotoğrafini yan yana koyup 10 saniye gözünü ayırmadan bakamaz![]()
Titan en azından 12-13 HP idi yav bunun 3 te biri fazlaydı.Sağlamlığı da süperdi Çin'de üretilmiyordu,Kore'de üretiliyordu.son yıllarda gördüğüm çinliler dahil en gereksiz en mantıksız en saçma en çirkin en gubidik motortitan kullanmayan bilmez önde kampana nasıl bir duygudur , titanı yeniden üretse daha iyiydi
helalin var mikuni sevdim seni şimdi, dogru yolu bulduntamam arkadaşlar, benim motorun taksiti biter bitmez satıp ybr alıyorum. artık honda gözümde sıfır.
http://utabby.com/v?i=4W8mNAglE4M
Bunun yerine o parayla Kanuni Bora,Salcano Wolf veya Yamaha Crypton alırsın üstüne para bile kalır.
Ybr 4000 e inmişken 3200 den bunu alan olur mu acaba?
bora wolf jianshe yapıyor = ybrBunun yerine o parayla Kanuni Bora,Salcano Wolf veya Yamaha Crypton alırsın üstüne para bile kalır.
Usta o güç nedir Allahını seversen millet bunla hıyar domates soğan falan soyar herhalde.Tipi yine kötü de en azından kabul edilebilir.Ama o güç nedir?Kim kullanacak o güçle bu motoru acaba,nerede kullanacak.Mondial prince 100 bile 9,5 HP ve tipi daha hoş,üstelik ön fren disk ve parçaları da çok ucuz.bora wolf jianshe yapıyor = ybr
aynı yola cıkıyor dediklerin
en azından borada tip var hacım 3200 veriosun dogru dürüst bişeye biniyosun
bu cbace mıdır nedir
kelebek konmuş gibi
adı suzuki olsun honda olsun yamaha olsunUsta o güç nedir Allahını seversen millet bunla hıyar domates soğan falan soyar herhalde.Tipi yine kötü de en azından kabul edilebilir.Ama o güç nedir?Kim kullanacak o güçle bu motoru acaba,nerede kullanacak.Mondial prince 100 bile 9,5 HP ve tipi daha hoş,üstelik ön fren disk ve parçaları da çok ucuz.
Honda Titan'ları,Innovaları,c90'ları,cg 125leri özlüyoruz.Şimdi efendim honda bu motoru götürsün italya da ingiliztere de satsın bakalım? hele ki birleşik amerika da satabili mi ? satamaz tabi, neden? yerleşik motosiklet kültürü var, motosiklet kullanıcılarının tamamına yakını maldan anlıyor. anlayan adama bu motoru satamaz. türkiye de ise vatandaş jawa, mz, izh pkanet, pejo, puch gibi motorlarla büyüdüğü için, diğer bir görüşe göre hondanın alt sınıf motorlarının türkiye piyasasına geç girdiği için teknolojiden habersiz motor cahili olarak bugünlere geldi diye düşünüyorum. saçma sapan bir cümle oldu ama, aslında şunu demek istedim; başımdan geçen bir olaydır: 2006 da honda innova aldım.
taksicinin biri geldi fiyatını sordu,
- 3000 e aldım
+ niye 3000 verdin, 1500 e de böyle motorlar var.
- onlar çin malı bu honda ve japon malı.
+ ne farkeder ikiside aynı motorlar, bire bir kopyası işte.
işte bilirsiniz harput marka bir motor varıdı, innova ile bire bir aynıydı. şimdi gel de bu cehalet karşısında cümle üret.
Bari itecekli motor koyalardı.Titreşim olurdu ama insanlar en azından alıp 150-200 cc yaparlardı da biraz olsun gücü artardı.Zaten buna binecek adam titreşimi falan düşünmez bu fiyatı verecek akıl varken.adı suzuki olsun honda olsun yamaha olsun
bizim millet alır..
ada bakar alır, teknik özelik umrunda olmaz alır ,
buna 3200 veren insanla tanışmak istiyorum
nijeryada 600 dolara satılıyormuş
şimdi şartlar aynı değil ama 600 dolara satılan motosiklet ne kadara mal ediliyor ?
Honda bu motorla çinlilere ters köşe yapmış.
Her zaman cinliler taklit ederdi , bu sefer honda çinlileri taklit etmiş.
Bu ne la, insan bu motorun teknik özellikleriyle fotoğrafini yan yana koyup 10 saniye gözünü ayırmadan bakamaz![]()
Belki bize disk gelecektir Mikuni :silent:
[url]http://d1302.hizliresim.com/16/w/kl475.jpg[/url]
Ama 3200 TL fiyat ile, Honda' nın fiyat/performans terazisinde en kötü ünvana sahip motosikleti olacağı kesin Ace nin.
Çok Pahalı :farao: