Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

100 de 5 mi one la :silent: Adem senin motor Araplar için falan üretilmiş olmasın sakın :p ayarlıcaksan ayarla heç olmazsa ben gelene kadar benzinden tasarruf etmiş olursun :cat: nasılsa ben geldiğimde elinde bile götürsen geçilcem sana sözüm var çünkü :cherry:

Yok tövbeli değilimde Adem o defteri kapattım deyelim :) yoksa halen o defter açık olsa wolf falan hak getire direk bunla gelirdim karşımada sizin R1 i isterdim :bounce:

:bounce::bounce::bounce:

http://www.yagmurlukcu.com/

Burada var aynısı Ramazan :cat:

Sn. Ramizan Evli;

100,- TL ve üzeri tutarlarda kargo yapabiliyoruz.Bu durumda 3 adet gönderebiliriz.Ürünleri karşı ödemeli olarak kargo yapabiliriz.Ödemeyi banka havalesi biçiminde, ya da Ümraniye’deki ofisimize gelerek kredi kartı ile yapabilirsiniz.
İyi günler.

Eray Güldü
CANTAŞ TANITIM LTD. ŞTİ.
0216 523 01 09
Yağmurlukçu

EN aşagı 100 lık alacakmışız yanı uc tane alın kargo yapalım dedı arkadaş bızı aşar yahu bız gene takılmaya devam edelım:) ahmet abi...:flower:

artiste bak sen :cat: satılıkmı abi?

Satılıkkk tıı :cherry: ama çoktaaannn sattık :wiinkk: 2004 modeldi 2005 yılında benden geldi geçti :bounce:

http://www.yagmurlukcu.com/

Burada var aynısı Ramazan :cat:

Sn. Ramizan Evli;

100,- TL ve üzeri tutarlarda kargo yapabiliyoruz.Bu durumda 3 adet gönderebiliriz.Ürünleri karşı ödemeli olarak kargo yapabiliriz.Ödemeyi banka havalesi biçiminde, ya da Ümraniye’deki ofisimize gelerek kredi kartı ile yapabilirsiniz.
İyi günler.

Eray Güldü
CANTAŞ TANITIM LTD. ŞTİ.
0216 523 01 09
Yağmurlukçu

EN aşagı 100 lık alacakmışız yanı uc tane alın kargo yapalım dedı arkadaş bızı aşar yahu bız gene takılmaya devam edelım:) ahmet abi...:flower:

onu sölemeyi unutmuşum ben sana Ramazan özür dilerim :pale: evet 3 taneden az kargo yapmıyor firma :farao: hatırlarsanız bir zamanlar buraya çarşaf çarşaf yazmıştım ben yağmurluk buldum en az 3 tane gönderiyolarmış gelin birleşelim alalım deye ::surprise ama kimseden ses çıkmamıştı :jocolor:

Satılıkkk tıı :cherry: ama çoktaaannn sattık :wiinkk: 2004 modeldi 2005 yılında benden geldi geçti :bounce:

onu sölemeyi unutmuşum ben sana Ramazan özür dilerim :pale: evet 3 taneden az kargo yapmıyor firma :farao: hatırlarsanız bir zamanlar buraya çarşaf çarşaf yazmıştım ben yağmurluk buldum en az 3 tane gönderiyolarmış gelin birleşelim alalım deye ::surprise ama kimseden ses çıkmamıştı :jocolor:

ahmet abi, pazar sabah mutlu abiyle gitmeden. gelicem yanınıza.
konuşamadık adam akıllı, telefon numaranı alıcam fuara gitmeden mesaj atarım...

muratcım şimdiden hayırlı uğurlu olsun wolfun. :rendeer: yolda gelirken çekersin bikaç foto ama gezi bölümüne değil, tebrik ve kutlamalar bölümüne yeni motorunla ilgili bi başlık açarsın fotolarla beraber, kutlarız.

:mrgreen:Fotoğraf makinası da aldım, çakmak kompresörde.Meriçle konuştum pazar günü yanına gitcem.Adem ağanın selamı var dedim.:bounce:

Bu motor beni 3 yıl götürür.

Pazarmı ordayım murat abi,, en büyük meric abii :D kötü planlarımız varrr :D bende gelicem.

:mrgreen:Fotoğraf makinası da aldım, çakmak kompresörde.Meriçle konuştum pazar günü yanına gitcem.Adem ağanın selamı var dedim.:bounce:

Bu motor beni 3 yıl götürür.

5 yıl rahat götürür. Sadece standart bakımlar yeter. Yağ değişimi falan. Zaten muratın wolfunun bakımları ben bedavaya yaparım. Murat yanıma yağ la gelsin yeter. 5 dk da değiştiririm. Her 2.500 veya 3 binde 1 litre yağla bana uğra murat. Zincir germe, yağlama falanda yaparız. Hatta zincir spreyi al, kendin arada yağlarsın. İlerde bide ona o-ring li zincir atarız, zincir sesi falanda kalmaz :cat: ama o wolf le beni tokatlamayı hayalinden bile geçirme :pl:

Hayırlı olsun murat abi, bu msj üstüne hemen meric abiyi aradım ve hemen dısarı cıkalım dedim. :) Bi o kadarda üzüldüm meric abinin motorunu almak cok istiyordum,Onada söylemiştim :) Onun kadar iyi birini suana kadar tanımadım desem yeridir,Abi kardes gibi hissediyorum ben kendimi..Gidelim görelim :)

vay bee, meriçten ölmüş eşek fiyatına istedimde vermedi motoru.
neyse hayrını gör murat kardeş.
düşük maliyetli f/p si yüksek, güzel bir motordur wolf.
mesela bugün gene yana düşürdüm motoru. maşallah gene bişey olmadı.
en az 7 kere düştü. hiçbişey olmuyor.
km 5100 oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar