Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

allahtan lakabın daha onceden tokatcı ahmet e cıktı..yoksa sana tın tın ahmet dıcektık.ne fena degılmı

Makineye çok iyi bakmışsın.. Çok diri ve temiz duruyor. İnşallah hayırlı bir alıcısı çıkar.
valla arayan soran oldu 2 kişi dediğm fiyata yakın fiyat vermediler..
temizliğine güveniyorum ekstrasıda var..
çizigi yok. siyahı nadir piyasada. artık kanuni ithal edemiyormuş. elde kalanlar kırmızı deniyor..
gider bugun 1.ci günü bakalım favori filan ekleyende var
nasip hocam.. hayırlısı alan sıfırdan farksız bir motora binecek..

s.a arkadaşlar bu salcano nerenin malı acaba çin malı diye biliyorum ama 2,el fiyatları epey çok geldi bana japon malı felanmı yoksa bnm haberim yok :D

Jianshe diye araştır dostum yeterli bilgiye ulaşırsın.Nerenin malı olduğundan çok kalitesine kendini ispatlamasına bak derim.

ahmet abi çok güzel valla. Utanmasam bende isticem :queen:

Teşekkür ederim Adem sağolasın :rendeer: bizim buralarda satılan bulunan bi şey değil valla yoksa ayıpsın derdim ama :sunny:

ahmet abiyi yolda görsem itfaiyeci sanarım :D
yakışmış abi =)

Yangınmı var hani nerde :cherry: teşekkür ederim Tsubusa

uzerıne gıydıgınde bayada bı orıjınal goruntu verıyo yaw.allah gule gule kullanmayı nasıp etsın ınsallah.

Amiinn kardeşim sağolasın :rendeer:

İstemiş kadar oldun adem zaten sanada böyle bir hediye yollarlar artık heralde...

ne dir ki bunun fiyatı nerde bulunurki....

http://www.yagmurlukcu.com/

Burada var aynısı Ramazan :cat:

tın tın olmasada arada tın tın biniyorum :)

"Aslanın boyu tam 4 metreydi :cherry: Ziyyyaaaaa :pl: ya tamam 4 değilsede en 3 metre vardı Ziiyyaaaa :pl:" bknz neşeli günler :queen: Adeeeeemmmm :queen:

allahtan lakabın daha onceden tokatcı ahmet e cıktı..yoksa sana tın tın ahmet dıcektık.ne fena degılmı

Kimin benimmi? Adem decektin herhalde Mutlu :silent: tokatçı onda tokat onun işi :cherry:

mutlu abi, ahmet abi bugun motora bakıcaktı. ne oldu o iş ? var mı bi haber?
abiye cevap vermem lazımda sonucu bekliyor..

Baktım özel mesaj attım sana Tsubusa :cat:

s.a arkadaşlar bu salcano nerenin malı acaba çin malı diye biliyorum ama 2,el fiyatları epey çok geldi bana japon malı felanmı yoksa bnm haberim yok :D

Çokmu geldi :silent: sıfırı 2700 civarı ikinci ellerinin en kralı 2500 civarı :silent: daha kaç para olmasını bekliyodun bu kalitede bi motorun arkadaşım:silent: tiriti çıkmış YBR parasına sıfır Salcano alınıyor:cat:

seni tokatlamak boynumun borcu oldu ahmet abi. Şu bizim gezi konusuna insan 2 cümle bişey karalar yav. :sunny:

sağol abi ellerin dert görmesin. Böyle bi gezi senlede allah nasip eder inşallah. Bak 398 km de wolfu yedeğe düşürerek rekor kırdım. Bide iğnesi kısık :)

Adem abi sıkıştırdım mı benimki de o civarda yakıyor.Hatta bir ara şehiriçi 370 lerde falan düşmüştü yedeğe.Tabi o zaman depo az bişey sızdırıyordu onunda etkisi olabilir.

100 km de 5 litre yaksam gene gaza basıyon dicen be abi. Ayarlıyacam ama karburatörü. Hayırlısıyla bi tokatlayamda seni, ondan sonra :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar