Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

600rr,600 f diye satılan aynalardan vardı motosikletimde. Normal sürüşte imkanı yok arkayı göstermiyor.
Kolu vücuttan iyice ayırıp arasından bakıyordum, eziyet.
Boyunuz 1,50 ise veya sürekli motora kapanarak gidiyorsanız ideal.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600rr,600 f diye satılan aynalardan vardı motosikletimde. Normal sürüşte imkanı yok arkayı göstermiyor.
Kolu vücuttan iyice ayırıp arasından bakıyordum, eziyet.
Boyunuz 1,50 ise veya sürekli motora kapanarak gidiyorsanız ideal.

Bilgi için sağol un :)

Motosikleti
Regal Raptor Pilder 250
CBR 125R İçin Şöyle Çok Işık Veren Sinyaller(Veya Arka)+Güzel Xenon Far Önerisi Olan Var Mı?

Ben motosikletim için SHIELD marka H7 Xenon kullandım. Piyasada bulamazsın pek. Japon malı. Audi gibi araçlarda kullanılıyor.

Biraz cep yakar ama istersen fiyatını öğreneyim. Diğer XENON lar gibi değil. Motosikletin elektrik sistemine zarar vermiyor. Beslemeden korumalı.

Gerek varmi :) boyle daha iyi sahsi gorusum kullanm rahat ..

Enes sen bu motosikleti bahçelievlerden mi aldım demiştin yoksa pendik taraflarında bir motosiklet tamircisinden mi?

Depo kapağı, farların olduğu kafa, sinyallerin olmaması ve sağ karenajın kırık olması bana bir motosikleti hatırlattı da. O yüzden sordum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

Bende sahibinden de ilanı olan motosikletimin resimlerini koyayım. Yakında vedalaşacağız gibi görünüyor ama hayırlısı olsun :) CC büyütmek lazım, olmazsa marka değiştiricez 250cc ler beni bekler :)

İlanıma ait link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-0-motor-0-baski-balata-ekstralar-plus-son-indirim-firsati-111357264/detay/

Motosiklet.net ten alıcı çıkarsa fiyat 3000TL dir :)

kbs4z.jpg

kbs62.jpg

XENON lar da fena ha :) Biri 6000kw biri 8000kw. Kasten böyle seçtim akşam - gece yolculuğunda fevkâlade aydınlatma sağlıyor ve dengeli olarak aydınlatıyor.

kbs6h.jpg

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Ben motosikletim için SHIELD marka H7 Xenon kullandım. Piyasada bulamazsın pek. Japon malı. Audi gibi araçlarda kullanılıyor.

Biraz cep yakar ama istersen fiyatını öğreneyim. Diğer XENON lar gibi değil. Motosikletin elektrik sistemine zarar vermiyor. Beslemeden korumalı.

Enes sen bu motosikleti bahçelievlerden mi aldım demiştin yoksa pendik taraflarında bir motosiklet tamircisinden mi?

Depo kapağı, farların olduğu kafa, sinyallerin olmaması ve sağ karenajın kırık olması bana bir motosikleti hatırlattı da. O yüzden sordum.

Yok sarıyerden aldımda .. Motorun grenajları sağlam .. Sinyalleri kendim söktüm ledle değiştirdim .. Kafada Karbon kaplama var VE bence güzel duruyor .. FArlarda beyaz ampul .. :) 2 Cbr sahıbı arkadasıma bıde ustama gösterdim sorunsuz ve memnunum sukur : Hacı senın motorun depo degısık grenaj degısık jant degısık , orjınallık ıstıo ınsanlar bırazda .. ) Müsait olursan oturalım bi çay içelim ..

Motosikleti
Regal Raptor Pilder 250
Yok sarıyerden aldımda .. Motorun grenajları sağlam .. Sinyalleri kendim söktüm ledle değiştirdim .. Kafada Karbon kaplama var VE bence güzel duruyor .. FArlarda beyaz ampul .. :) 2 Cbr sahıbı arkadasıma bıde ustama gösterdim sorunsuz ve memnunum sukur : Hacı senın motorun depo degısık grenaj degısık jant degısık , orjınallık ıstıo ınsanlar bırazda .. ) Müsait olursan oturalım bi çay içelim ..

Doğrudur. Deponun siyah orjinali yoktu kırmızı taktık. Karenajlar orjinal değişiklik yok ki :D Jantlar boyalı hemde jant stickerleri ile uyumlu gayet hoş :) Zevk renk meselesi :) Tabiki de oturalım konuşalım :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Doğrudur. Deponun siyah orjinali yoktu kırmızı taktık. Karenajlar orjinal değişiklik yok ki :D Jantlar boyalı hemde jant stickerleri ile uyumlu gayet hoş :) Zevk renk meselesi :) Tabiki de oturalım konuşalım :)

Aynen zevk renk meselesi ama millet bi orjinallik derdinde işte .. hmm normalde siyah yani motor .. Merak ediyodum kırmızımı siyahmı :D Şimdi bahçelievler tarafından geldim üsküdara .. Köprüde Bi Gİlera runnerle kapıştık Zevkliydi hafif yağmur altında .. 120 yle fln geçtik ceza meza yemeyiz inş .. Hem Bu HGS okumuyo nasıl yapacaz blmıyorum valla canımı sıkıyor artık iyice .. Hesaptan düşüyümu düşmüyomu onuda bilmiorumki ..

Bu gün hava muhteşemdi kimler gezdi :queen:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Yeni Girdim eve .. Sabahtr geziyorum :) ÖZlemişiz cidden yaz gibi hava var ..

Burada da güneşliydi hava hepinize iyi gezmeler. :) Motor siparişi verildikten sonra ne kadar zamanda teslim edilir normal şartlarda bilginiz var mı bu konuda?

Burada da güneşliydi hava hepinize iyi gezmeler. :) Motor siparişi verildikten sonra ne kadar zamanda teslim edilir normal şartlarda bilginiz var mı bu konuda?

Eskiden yaklaşık 1 ay falan bekletiyorlardı ama şuan varmıdır bekleme olayı bilmem acelen varsa Özmert motorda bir tane var (Eskişehirde) ama yaz gelmeden al derim yoksa çok beklersin.

Eskiden yaklaşık 1 ay falan bekletiyorlardı ama şuan varmıdır bekleme olayı bilmem acelen varsa Özmert motorda bir tane var (Eskişehirde) ama yaz gelmeden al derim yoksa çok beklersin.

Ben 14'ünde siparişi verdim. 1 hafta 10 günde gelir demişlerdi; motorun teslimini bekliyorum. :) Niye bu kadar sürdüğünü merak ediyorum aslında (İstanbul'dan mı dağıtılıyor?). Önceki motorum da 2 haftaya yakın ancak gelmişti. Bunları motosiklet şirketleri kendilerimi dağıtıyor yoksa kargoyla mı geliyor? Bir bilginiz var mı?

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Dün köprüde FArkettm arka lastik yerde .. Bugün gittim bi iphone tamir köpüğü aldım bastım ıcıne sonra havayı .. Sapasağlam oldu sükür dubleks lastık guzel bısey cidden ..

iyi günler 2012 cbr 125rım var çokta titizim ve galiba pimpirikliyim :) ön kısımdan 5bin devir 8bin devir arası degişik bir ses geliyor ön camdan kaynaklanmıyor ilginiz için teşekkürler

arkadaşlar ailevi sebeplerden dolayı motorumu satmak durumunda kaldım, benim gibi titiz bakabilecek siteden bir arkadaşa gitmesini isterim.
sahibinden.com ilan no: 116397160

iyi günler 2012 cbr 125rım var çokta titizim ve galiba pimpirikliyim :) ön kısımdan 5bin devir 8bin devir arası degişik bir ses geliyor ön camdan kaynaklanmıyor ilginiz için teşekkürler

Normal çoğu kişi bu sesten şikayetci fazla pimpiriklenme herzaman motorun başına birşey geliyor oluruna bırak ben denedim gerçekten çalışıyor :cat:

insan sıfır alınca motorunu hep öyle kalsın istiyor cözümünü bulamayıncada insan cıldırıyor :)

insan sıfır alınca motorunu hep öyle kalsın istiyor cözümünü bulamayıncada insan cıldırıyor :)

Benim motor 4 aylık oldu neredeyse motorun ön camında silmekten oluşan çizikler var daha hala nedenini bilmediğim ve sadece motorun deposuna güneş ışığı parlatınca belli olan çizikler var geçen kapıdan çıkartırken dizik aynasını çarptım :) bunların üzerine bir deprasyon yaşadım sonra alt komşumuz ford fiesta aldı 40.000 TL ye baktım adam depe depe kullanıyordu arabanın bazı yerlerinde çizikler vardı kendi kendime dedim ulan bu motor 7.000 TL bide mal gibi kafaya takıyorum bu adam napsın aynı zamanda motoru dışarıda kullanıyoruz çizilmicekse binmenin anlamı ney :p Boşver olsun varsın tadını çıkar :)

ya araba motorsiklet gibi narin degilki toyota yarisim var oda sıfır istedigini yap tık demiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar