600rr,600 f diye satılan aynalardan vardı motosikletimde. Normal sürüşte imkanı yok arkayı göstermiyor.
Kolu vücuttan iyice ayırıp arasından bakıyordum, eziyet.
Boyunuz 1,50 ise veya sürekli motora kapanarak gidiyorsanız ideal.
CBR 125R İçin Şöyle Çok Işık Veren Sinyaller(Veya Arka)+Güzel Xenon Far Önerisi Olan Var Mı?
Gerek varmiboyle daha iyi sahsi gorusum kullanm rahat ..
Ben motosikletim için SHIELD marka H7 Xenon kullandım. Piyasada bulamazsın pek. Japon malı. Audi gibi araçlarda kullanılıyor.
Biraz cep yakar ama istersen fiyatını öğreneyim. Diğer XENON lar gibi değil. Motosikletin elektrik sistemine zarar vermiyor. Beslemeden korumalı.
Enes sen bu motosikleti bahçelievlerden mi aldım demiştin yoksa pendik taraflarında bir motosiklet tamircisinden mi?
Depo kapağı, farların olduğu kafa, sinyallerin olmaması ve sağ karenajın kırık olması bana bir motosikleti hatırlattı da. O yüzden sordum.
Yok sarıyerden aldımda .. Motorun grenajları sağlam .. Sinyalleri kendim söktüm ledle değiştirdim .. Kafada Karbon kaplama var VE bence güzel duruyor .. FArlarda beyaz ampul ..2 Cbr sahıbı arkadasıma bıde ustama gösterdim sorunsuz ve memnunum sukur : Hacı senın motorun depo degısık grenaj degısık jant degısık , orjınallık ıstıo ınsanlar bırazda .. ) Müsait olursan oturalım bi çay içelim ..
Doğrudur. Deponun siyah orjinali yoktu kırmızı taktık. Karenajlar orjinal değişiklik yok kiJantlar boyalı hemde jant stickerleri ile uyumlu gayet hoş
Zevk renk meselesi
Tabiki de oturalım konuşalım
![]()
Burada da güneşliydi hava hepinize iyi gezmeler.Motor siparişi verildikten sonra ne kadar zamanda teslim edilir normal şartlarda bilginiz var mı bu konuda?
Eskiden yaklaşık 1 ay falan bekletiyorlardı ama şuan varmıdır bekleme olayı bilmem acelen varsa Özmert motorda bir tane var (Eskişehirde) ama yaz gelmeden al derim yoksa çok beklersin.
iyi günler 2012 cbr 125rım var çokta titizim ve galiba pimpirikliyimön kısımdan 5bin devir 8bin devir arası degişik bir ses geliyor ön camdan kaynaklanmıyor ilginiz için teşekkürler
insan sıfır alınca motorunu hep öyle kalsın istiyor cözümünü bulamayıncada insan cıldırıyor![]()