:farao:

l:Beyler bugün gittim Oktay motora lastik taktırmaya ve taktirdim da. Gitmeden önce tekrar aradım teyit ettim tarihlerin 2012 olduğunu ve balans dahil olduğunu. Oraya gittiğim tüm lastiklerimiz yeni geldi demesine rağmen bana verdiği ön lastik 2011 sonu diğeri 2012 başı. Başka lastikleri yokmuş ellerinde.Problem yapmadım taktırdım. Arkayı söktüler taktılar ama balans hak getire.. tekrar söktürdüm, balans yaptırdım, söküp takan arkadaşın surat beş karış tabi, meğer küçük cc motorlara balans yapılmazmış. Yok ya? Bu lastik değil mi? Bu motor 90 a 100 e çıkmıyormu? Servisine yorum yapamam iyi kötü diyemem ama lastik konusunda kesinlikle tavsiye etmem.
Eğer fiyat iyi gelirse oradan satın alın ama taktırmayın. Normalde balans dahil değilmiş bana telefonda öyle dedikleri için balans yapacaklarmış..:farao:
185 takım+25 sökme takma ve balans+10 sibop...
Abi keşke fuardan alsaydın, fuara yeni siparişler gelecek dediler bana, 2013 üretimi bile olabilir bazı modeller dediler

ale:
merhaba arkadaşlar abilerim canımı çok yakan scooterımı satıp kısmet olursa honda cb125 e almayı düşünüyorum amacım hız yapmak değil motor olarak sorun çıkarmasın yeterli kontağı çevirdiğimde motor çalışsın başka bir şey istemiyoum sadece iş ev arası götürüp getirmesi bu mesafede 4km sayfaları okuduğumda biraz titreşimi olması birazda honda kalitesine yakışmayan bir motor olarak da söyleniyor. fakat titreşim meselesini çok kafama takmıyorum sizin değerli görüşleriniz çok önemli şimdiden teşekkürler
CBf150 nickli abimiz çok tarafsız tertemiz bi cevap yazmış. %100 katılıyorum :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
Murat heybesiz gitmişsin markete, boşa mı aldın ::rantinp: :mrgreen::queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
Ne güzel fotoğraf olmuş bu ya, nur ışığı süzülmelerinin altında bembeyaz CB, melek gibi ::melek02:
Bende aldığım ilk hafta sık sık boğazın tam karşı taraflarındaydım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Beyler Ybr Esd lerin az bişey daha titreşimsiz çalışmasının sırrı çözüldü :mrgreen: 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil, tam 5 adet bal, 10TL :queen:
8 adet lastik takoz ile desteklemişler bloğu, demekki bu işin aslı astarı var ::winkwink