HALDUN BAŞKANIM MOTORUNDA SENİN GİBİ KARİZMATİK VE ASİL TR DE TEK GÜZEL OLMUŞ EKSOZ SESİNİ ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM. Bİ ARA TELEFONDA DİNLETİRSİN![]()
ADAŞIM MAŞALLAH GÜZEL OLMUŞ egsoz ve elçikler bir videosunu çekte millet ses duysun
Ayak pegleri ile ilgili açıklamanızı okudum. Benim üzerinde olanlar kısa. Çünkü sahibide benim gibi kısaydı. Yanlız mtorumun bir eksiğini farkettim. Nazar boncuğu. Tam akümü takmış motorun güzel sesini dinlerken birde baktım alt tarafta su kaçağı. Benim ellerim tamirden kurtulmayacak herhalde. Eski motorumda nazlıydı buda öyle gibi duruyor.
Arızanın keşfini yaptım. Su pompasının olduğu yerden. Büyük bir ihtimalle keçe. Keçeyi yedek parçacılarda bulamadım. Burada bu motoru bilen az. Bende söküp keçeyi o şekilde arıyacam. daha önce devirdaim pompasını sökeniniz varmı bana yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-acil-banka-borcu-96913754/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acil-satilik-115535546/detay
şu motorlar için ne düşünürsünüz? ayrıntılı bilgi yanına gidince anlaşılır ama sizce çok baş ağrıtır mı? fiyatları çok uygun..
Pompa olayini dun hallettim. Kece presli degil . Seyrantepe sanayide rulmanci Erdal abi sagolsun bi cay icene kadar . Rulman , yag kecesi , su kecesi , oring , hepsini yeniledi verdi 5 dakikada. Ben ozellikle porselen olayini iptal ettirdim . Standart keceye cevirttim ama isteseydim orjinali ile ayni kecede vardi. Istersen gonder kargoyla halledip gonderir. Ozellikle sordum olur tabi yardimci olurum dedi. Muhtesem birisidir. Bir arkadasimi rulman almasi icin yonlendirmistim ( forumdan spartakus) adam 10 dkk da iki lastigide sokup rulmanlari degisip iscilik bile almadan adamin isini gormustu. Ayricada yillarin motorcusu ve motorcu dostudur.
Bilgi olmasi acisindan . Kece salmastra kece , mekanik kece , seramik kece gibi isimlerle aniliyor. Ayrica biraz daha para veririm ayni kece olsun derseniz suzuki servisinden dl1000 v strom seramik kece diye isteyin 50 tl karsiliginda hemen alabilirsiniz. Bircogunun stogunda var. Motorun geneli v strom ile ayni oldugu gibi pompasida ayni. Hatta vstromdan bir adim onde bir tasarimi var. Suzukide kece buzulunca su bloga gidiyorken hyosungda tahliye kanali sayesinde blogun disina akiyor ve sizi hemen uyariyor.
Sorunuz olursa burdan cevaplayabilirim.
Erdal rulman tel : 0.212 282 71 92
Eyüp kardeşim tebrik ediyorum seni evet benimde başıma gelmişti motoru aldığım arkadaş bu pompayla ugraşarak suyun tahliyesini silikonla kapatmış ve suyun bloga gitmesine sebep olmuştu oda başımıza büyük sıkıntılar açmıştı aynı zamanda pompayı komple olarak sipariş edip getirtmiştik oda hem zaman kaybı hemde maliyet 300 lira civarıydı ki geldiğinde alıp direk takamıyordun mil uzun geliyor onuda bir tornacıda düzeltirmen gerekiyordu ki eline sağlık bu sorunuda böylelikle aşmış oldunuz
Teşekkürler Engin görüşmeyeli çok uzun zaman olduBu yaz görüşelim inşallah. Bir kahvaltı , göl kenarı , balık üçlemeli gezi düzenleyeceğim. Mutlaka beklerim görmedim duymadım bilmem direk aricam seni
Bilen bilmeyen makineyi kurcalayınca böyle şeyler olabiliyor. Su kaçağını görünce basmıştır sıvı contayı. Keçeyi değişmek gerektiği gelmemiştir aklına yada bilmiyordur yada hiç incelememiştir belkide bu su neden geliyor diye. Allah göstermesin motoru dağıtsan altından kalkılmaz. Ne piston kalır ne krank.