[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fatih abi Dişli deliği genişletebilir miyiz senin orda ?

arka dişli buşdum bi tane. ama dişli delikleri tam olmuyor

ben bunu karşıma alır karşııklı 2 el tava ataraktan çayımı yudumlarım arkadaş..

bu arada çok sevgili ve saygıdeğer bülent ve soykan, hatta görürse pöti çocuk..

asyanın işini hallettim yarın yağını benzinin alıp deneyebilme konumuna gelmiş olması lazım,
onun için yarın bir el verinde şunu çıkaralım artık evin içinden :queen:

Ne demek, Ankara MT kadrolu ameleleri olaraktan her daim hizmete hazırız, şu süper totoyla yarın fiber mevzusunu halledebilirsek, sonrasında kopar geliriz :)

Hazır eliniz degmişken benim motorada bi el atında bende indiriyim artık motorumu Özledim yaaaaaaa

Deneme aşamasına geldiyse motor kesin oradayım da, motoru evin içinden çıkarma işi kasıntı olacak gibi :)

Motoru nerden indirecekseniz artık, egzoza dikkat edin betona dayayınca egzoz boğaz civataları kırılabiliyo. Başıma geldi de ondan biliyorum geçen sene istanbulda motoru bahçeden yarım metre yüksekte depoya çıkarıp indiriyodum 80 kilo motoru tek başıma.

Bu Ankara'da neden güzel motorların ilanı çıkmıyor? Gidilir, anlaşılır, danışılır sonra da kısmete bağlanır ama yok arkadaş hepsi yaban ellerde ilanların. Ne yani şu motor yakışmaz mıydı bana? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tunadan-cok-temiz-114891750/detay .
O motorla istanbuldan ankaraya gelmek nedir ya :cherry: otoyolda 120'ye sabitleyin 4-5 saat sonra ankaradasınız.

Beyler istediğiniz vakit gelin lakin hava kararmadan gelin belirli bir saat yok bana benim gibi 2 benim gibi olmasa da 2-3 kişi işimi görür :queen:

hatta bülent sen şu çökelikten börek falan yaptıralım diyordun bendeki yeterse ondan da yaptıraım la milleti acı acına iş yaptırmayım anasını satayım?

Hacı o mevzuya iç hazırlamak lazım, benim dediğim çökelikli pideydi ama sizdekinden çok çıkmaz, bi de içini hazırlamak falan lazım dediğim gibi, siz direk yiyin onu afiyetle.

Bu arada ben 10 dakkaya çıkıyorum evden, fiberci elemandan ses yok, msj attım siteden, görürde bişi derse ona gidicem, o zamana kadar kadrolu Yunus Usta amelesi olarak görev yerine gidiyorum.

Lan nasıl güzel olurdu ya, çökelikli pide; maydanozla az bişi Kaşarı da karıştırsak olurdu, canım çekti anasını satayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar