[Ankara - MT]

Kızılay'dan nasıl gelirim Yunus sizin oraya? Hangi otobüs dolmuş

Ozancım Kızılaydan Tabanway yöntemi ile en çabuk gelebilirsin bizim eve kumrular üzerinden,
ama yok illa ben toplu taşıma kullanıcam diyorsan Ankaraya binip demirtepe durağında inerekten yukarıya gençlik caddesi yönüne ilerleyebilirsin bitaabi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostlar gelmek isteyen olursa evin köşesindeki SEFA cafedeyiz.

Beyler ankarada motosiklet için normalden küçük ebatta plaka basan nereler var. Mühürlü olmasını beklemiyorum tabiki :cherry: Şaşmaz sanayiye gitsem bulurmuyum ?

Katlanır plakalık yapıcam da plaka biraz küçülse iyi olur. 25 lira çok para değil ama 15'e falan da yapan yerler bulunabilir bence. TŞOF bile motor plakasını 8-9 liraya basıyor.

Benide yaz katlanır istiyorum :p
Hırdavatçılarda satılan ufak tefek bağlantı sac parçalarını menteşeleri kullanıp yapıcam sen de kendin yapabilirsin yani, civatalarla lego gibi birleştirecen fazla teknik bişey yok matkapla 4.5-5mm delikleri 6mm'e büyütürsün bi o var.

Beyler ankarada motosiklet için normalden küçük ebatta plaka basan nereler var. Mühürlü olmasını beklemiyorum tabiki :cherry: Şaşmaz sanayiye gitsem bulurmuyum ?

ankamall ün arkasında isytanbul yolu üzerinde ufak, sanayi gibi bi yer var..orda baya bi dükkan var bu plaka işini yapaN..oraya bakabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar