19.00 demiştim sanki :sunny: ama erken gelenler de kafasına göre takılabilir zaten ben 18.30 a doğru evde olabiliyorum ortalama..
Saat belirtmediniz sevgili Yunus Usta, lütfen!! :jocolor:
19.00 demiştim sanki :sunny: ama erken gelenler de kafasına göre takılabilir zaten ben 18.30 a doğru evde olabiliyorum ortalama..
Kızılay'dan nasıl gelirim Yunus sizin oraya? Hangi otobüs dolmuş
Kızılay'dan nasıl gelirim Yunus sizin oraya? Hangi otobüs dolmuş
Motorcu dediler-kız vermediler ya la :mrgreen:
http://webtv.hurriyet.com.tr/3/45274/0/1/studyoya-motorla-geldi.aspx
Allah belasını vermesin zz-r600 lan bu :santa:
Allah belasını vermesin zz-r600 lan bu :santa:
Adaş modelle alakası yok-motorcuya vermiyorlar kızı :cherry:
Beyler ankarada motosiklet için normalden küçük ebatta plaka basan nereler var. Mühürlü olmasını beklemiyorum tabiki :cherry: Şaşmaz sanayiye gitsem bulurmuyum ?
Katlanır plakalık yapıcam da plaka biraz küçülse iyi olur. 25 lira çok para değil ama 15'e falan da yapan yerler bulunabilir bence. TŞOF bile motor plakasını 8-9 liraya basıyor.
Aynen :cherry:hem mühürsüz hem küçük hem de katlanır he![]()
Hırdavatçılarda satılan ufak tefek bağlantı sac parçalarını menteşeleri kullanıp yapıcam sen de kendin yapabilirsin yani, civatalarla lego gibi birleştirecen fazla teknik bişey yok matkapla 4.5-5mm delikleri 6mm'e büyütürsün bi o var.Benide yaz katlanır istiyorum![]()
Beyler ankarada motosiklet için normalden küçük ebatta plaka basan nereler var. Mühürlü olmasını beklemiyorum tabiki :cherry: Şaşmaz sanayiye gitsem bulurmuyum ?