Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

fatihi bu yaz tokatlıcam. Fatihe söz veriyorum burdan :cat:

ben daha senle yarışmam bana acemi dedin çömez dedin hata yapıyormuşum küstüm senle:salut:
len senin yüzünden 500km yolun %90 nını basa gaz gittik eğer bana kalsa 80 90 giderdik ama sorarsan fatih suçlu :pl:
neden verdi tokadı:queen:

F54

F54 gene gelmiş 4-5 gün ademi abinin sesi çıkmaz artık :pl:

arkamdan dedikodu yapınca kuşlar bana haber veriyor git salcano sayfasını adem gene arkandan atıp tutuyor diyorlar:santa:

---------- Post added at 02:45 ---------- Previous post was at 02:43 ----------

Fatihi tokatlaman Fatihi ilgilendirmez Adem :p :queen: bu tamamen senin meselen :cherry:

adem zaten kendi kendine savaşıyor benim bi alakam yok amet aga:pl:
iznik geldi aklıma vurdum vodka nın dibine:cherry:

ben daha senle yarışmam bana acemi dedin çömez dedin hata yapıyormuşum küstüm senle:salut:
len senin yüzünden 500km yolun %90 nını basa gaz gittik eğer bana kalsa 80 90 giderdik ama sorarsan fatih suçlu :pl:
neden verdi tokadı:queen:

yarışamayacak kadar kötü olsaydın yarışmazdım zaten fatih. :) yolda bi kaç kere içim cızz etti ama neyse. Buyaz gelcenmi? :pl:

adem zaten kendi kendine savaşıyor benim bi alakam yok amet aga:pl:
iznik geldi aklıma vurdum vodka nın dibine:cherry:

Bu ara votkayamı sardın :silent: seni şarapçı biliyoduk biz :cherry: aman deyem tikkat et vodka sakat derler :wiinkk:

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

yarışamayacak kadar kötü olsaydın yarışmazdım zaten fatih. :) yolda bi kaç kere içim cızz etti ama neyse. Buyaz gelcenmi? :pl:

Yenilen pehlivaaannnn ......................... :queen::queen:

F54

Bu ara votkayamı sardın :silent: seni şarapçı biliyoduk biz :cherry: aman deyem tikkat et vodka sakat derler :wiinkk:

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

Yenilen pehlivaaannnn ......................... :queen::queen:

aga herkez birşey der ama huzur vodka da :cherry:
şarap ta içeriz artık kalite şarap takılıyorum villa doluca tılsım vs:p

---------- Post added at 03:41 ---------- Previous post was at 03:38 ----------

kısmet kanka bu sene ev alma niyetim var eğer alırsam birkaç yıl uzun yollar yalan olur::pizza::
ama ev borçu bittiğinde de motor tepesinden inmem::puro::::puro::
o zaman ya v storm dl650 :cherry:
yada f650gs alırım veririm kırbacı:p
bodrum antalya balıkesir çanakkale

fatih bikere beni geçtin 1 yıl dalga geçtin, sen bi gel, ben senle 10 yıl dalga geçecem :pl: gelmezsen bakarsın ben gelirim seni tokatlamaya :pl:

F54

sen gel yavru ayıpsın seni bolu abant a safranbolu ya kartepe ye eşme sahile iznik gölü ne kuzuluk kaplıcalarına götüreyim
hatta hatta körfez e gangam koray ın yanına götüreyim yeterki gel::cheeeeer

ademcım fatıh haklı mevzuda.adam gecmıs yanı senın tabırınle tokatlamıs......ama o gelır ama sen gıdersın cevabi nıtelıgınde tokatlamadan bu mevzuu kapanmaz.:thumleft:

sen gel yavru ayıpsın seni bolu abant a safranbolu ya kartepe ye eşme sahile iznik gölü ne kuzuluk kaplıcalarına götüreyim
hatta hatta körfez e gangam koray ın yanına götüreyim yeterki gel::cheeeeer

Gitme Adem ağa :cherry: ben gittim beni Korayla ikisinin aşk yuvasına götürdü direk :pl: meyve suyu ve simit eşliğinde kötü emellerine alet etmeye çalıştı :p :flower:

F54

Gitme Adem ağa :cherry: ben gittim beni Korayla ikisinin aşk yuvasına götürdü direk :pl: meyve suyu ve simit eşliğinde kötü emellerine alet etmeye çalıştı :p :flower:

aga o sabahsı uyku sersemiydim sana elleşmedim :cherry:
ama adem gelirse işler değişir:thumleft:

hayırlısı diyelim. Şimdi söz vermeyem. Ama gelirsem fatihi tokatlamadan o memleketten geri dönmem :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar