Adem wolfü satmaz hurdaya çıkarıncaya kadar biner :cat: ama bence km yi düşürüyor ki F54 tokatlarsa daha açılmadı benim motor rodajda decek herhalde :queen:
Oda olabilir abi.
Adem wolfü satmaz hurdaya çıkarıncaya kadar biner :cat: ama bence km yi düşürüyor ki F54 tokatlarsa daha açılmadı benim motor rodajda decek herhalde :queen:
dur alacam bi 600 lük ama model olarak kardeşım 17 sinde askerden gelecek, beraber karar vercez. Tabi wolf satılmıyacak. O benim tokatçım :cat:
Gözün aydın abi.Ben pazar seni rahatsız etmeyim o halde hasret giderirsin.Bir ara kötüyüm diyordun, umarım iyi olmuşsundur.
Tahsin abi karbüratörün oradan bir boru çıkar motorun ön tarafa dogru gider.havala almasını sağlıyor.Onu çek hava filtresi ile koltuk arasına sok.Sorunun çözülür![]()
bugün gördüm, öne doğru kabak gibi bi hortum çıkıyor. hava filtresinden gelen hava neyine yetmiyor karburatorun ?
tutup böyle su girebilmeye çok müsait bi yerden hava alıyor ?
ki her büyük su birikintisine girdiğimdede su alıp tekletiyor motoru bu şerefsiz hortum.. ?
ahmet abi kaporta ısı bu adamla olmayacak...yatmayın mıllet hava uzel hadın kalkın bakam..
adem kardeş senın bu f 54 gecmen şart oldu gecte wolfun gucunu bır gorsun olmassa bayır aşagı tokatla 135 görunce zaten toz olur arkadan
senın bu yaptıgın butun wolf camıası ıcın hayırlı olacak....
gazam mubarek depon dolu olsun...
akşam 21 de inecek hava alanına. Bi poblem yok yani. Gezebilıriz bi aksilik çıkmazsa.