Aklımda olsun.. Karşılaşırsam korna çalarım :mrgreen:
buğün motorun ilan tarihi sondu bitti. ve biri aradı çok sammi bir şekilde geçmiş olsun dilleklerini iletti nasıl olduğumu sordu baya hoşuma gitti hal hatırımı sorması ( haliyle ayağımız kırık) neyse o sordu ben samimi şekilde sorularını cevapladım motorun lastik ihticayı oldugunu söyledim.. pazarlık felanda ısrar etmedi düşündüğün rakamı nedir dedi. lastik ihticayı var dedim 11.000 e bırakırım dedim. uzaktan gelcem olursa dedi bende dedim benzin parasını düşerim dedim 10.750 o zaman dedim. çok samimi konuşması bakalım dönücek olursa 10.750 ye o arkdaşa vericem motorumu... hayırlısı olsun bakalım..
Hayırlısı olsun hocam gelişmeleri bekliyoruz inşallah ::sm_smile ben de çok sevindim motorunun alıcı bulduğuna.. Bu arada cidden, sen nasıl oldun :silent:
umarım iyi haberlerini alırız 1 şubattan sonra.Emekleme fotolarını beklerizgelişmeleri elbette yazarım.. ben iyiyim 1 şuabatta hastaneye gidicem. nasip olurda yürü derse doktor ufak ufak emeklicem inşallah.. motorun satılmasını çok istiyorum kredi borcu yoruyor beni![]()
iyi dilekleriniz için teşekkürler.. inşallah cihan.
YBR nin teli ile aynı...benim debraj telide değişmek ister galiba. baya sert..kaça aldın ebubekir...