Fazer arayan arkadaşlar varsa, "eğer temizse" bu motor alabileceğiniz en iyi ilan şu anda ki fiyatı gerçekten çok çok uygun. Söylemedi demeyin :cat:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fazer-2008-abs-acil-112331523/detay
Hoşgeldin Sercan... Şimdiden hayırlı olsun diyelim...
- Evet FZ6 naked'ın da ABS'li kasası var. Ama satışa çok nadir düşüyor, biraz bekletir diye düşünüyorum.
- CBF150'den geçen biri bakım ve yakıtta zorlanır mıbiraz politik bir cevap olacak ama, FZ6 ile kıyasladığın her motorda yakıt olarak zorlanacaksın 150'liğe göre, bu bir gerçek
bakım olarak farkeden tek şey, parçaların ve bakımın daha pahalı olacağıdır sanırım. Ama yine japon olduğundan, ve muhtemelen temiz kullanılmış olacağından sık sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum...
- 2007'den önceki FZ6'ların tümünde o arıza çıkma ihtimali var. Ama illaki çıkacak diye de birşey yok, veya senden önce çıkmışsa zaten yapılmıştır. Kızamık gibi birşey, bir defa geçirip kurtuluyosun gibi :mrgreen:
- o yakıt sarfiyatı bi genellemeydi. Şehir içi şehir dışı sakin veya hırçın kullanımda değişiyor. Km'de minimum 25 kuruş yakıyorsun. Şehir içinde optimum değerin 30 kuruş olacağı düşüncesindeyim...
"durmuyo" tabirini ben de çok duydum. aslında biraz da o yüzden kasıp ABS'li kasa aldım... Ve durmuyo gibi bir sorunum yok. hatta imkanı olan abs'li motosiklet tercih etsin diye de üstüne basa basa söylüyorum. bu vstrom olsun tdm olsun fazer olsun veya bir başka motosiklet olsun...
Şuyu var buyu var.. :mrgreen: 2007'den önceki kasalarda tps arızası var kronik. Vakti zamanında yamaha bunu farketmiş ve tüm motosikletlerini garanti kapsamında servise çağırtmış ve gelen araçlarınkileri düzeltmiş, gelmeyen olmuşsa sonra sonra çıkıyor ve mecbur cepten ödeniyor ve yaptırılıyor. Bunun dışında tüm FZ6'larda diyim; sadece yalancının yalancısıyım, duyduğuma göre bir gidon mili bilyası sıkıntısı olabiliyormuş. Tabi bence bu biraz da kullanıma bağlı olabilir. Ben tanıdığım bildiğim çevrede karşılaşmadım. Sadece duyduğum bir şehir efsanesi.. Bunun dışında bilmiyorum var mıdır yok mudur. Ama bildiğim birşey varsa ah o 8000 devir yok mu ::gazla:: :queen:
sercan ben kısaca söyliyim 8000lere kadar uslu,sakin,hatta neredeyse chopper gibi olan motor 8000 den sonra birden deliriyor seni arkaya doğru yapıştırıyor bence fazerın tadı o saniyeden sonra çıkıyor.Çok mü ön kaldırıp yere vuruyor.Ne yapıyorEee
..8 bin devirden sonra ...
![]()