Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

two brothers dual carbonumu 5bin km. kullanıp,
bu ilandaki arkadaşima makul rakamdan satmiştim,bu kısa zamanda şimdi de o motosikletini satılıga çıkarttı
ilan linkinden özgürle konuşarak teklif verebilirsiniz egsozlar için,büyük ihtimal satmak isteyecektir.

kimle nasıl konuşacağımı anlayamadım..ilan link i veya numarası yokki...

Evet bana da öyle gelmişti ve biraz farklı açılardan bakıldığında apaçık ortada bir i...nelik olduğu ::sm_smile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-yamaha-fazer-600-97656380/detay

KM'de 1 ve 3'ün yeri değişmiş :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ki bundan 1-2 ay önce bu ilan yine bu şekilde açılmıştı. ve 2 saat sonra "satıldı" şeklinde kapatılmıştı ilan. yine aynı fiyat aynı km'deydi. Pardon 10 bin tl idi o zaman... ilerleme kaydetmiş :mrgreen::mrgreen: aslında asıl kafa kurcalayan, bu araçta başka şeyler de var. Onları çözmek lazım, biraz kafayı kaşısak buluruz aslında. Bilmece bulmaca gibi alet ya :queen::queen::queen:

Üzerindeki lastikleri farkedince temiz 35-40.000 km si var diye düsünmüştüm. yaklaşmısım. :mrgreen: Amasya istanbul olayıda iyiymiş. Bi arada Rize'ye getirse bari.:p

Kafa grenajındaki kırıkları gösterip birde "Motorum resimlerde görüldüğü gibi temiz" demez mi hahaha :mrgreen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Motorlarda zenon sıkıntı değil diye biliyorum...

motoru aldığım abi zenonları da yanında vermişti o takmış ama hoşuna gitmemiş ben daha hiç zenon takmadım acaba taksammı ne dersiniz?

Motosikleti
motoru aldığım abi zenonları da yanında vermişti o takmış ama hoşuna gitmemiş ben daha hiç zenon takmadım acaba taksammı ne dersiniz?

Valla bence tak.. Nasıl hoşuna gitmemiş anlamadım. Benim avatarda nasıl durduğuna bak işte :)

valal cihan abi ben taktım ama alışamadım dedi bana saolsun verdi zenonları ikiside sıfır gibi kutusunda hala takayım ben bu hafta sonu bari

Motorda aydınlatma gerçekten önemli ve zenonlar bu işi gerçekten iyi yapıyor ama motosiklet aküleri zayıf olduğundan sıkıntı yaşayan arkadaşlar çok oldu.
O yüzden ben şahsen takmazdım ama motoru aldığımda üzerinde vardı ve ben de sökmedim. Şu ana kadar da bi sıkıntı yaşamadım. Umarım sorunsuz kullanırsınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------

Bu arada servisteki arkadaşla görüştüm de muayenede şansına bağlı diyor. Bazen sorun oluyor bazen olmuyor belli olmaz diyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-satilik-fazer-108476063/detay

beyler ilandaki motor için düşünceleriniz nelerdir...sahibi kazasının olmadığını belirtti anahtarları da varmış...birazdan bakmaya gidicem pek anlamam ama bi ön inceleme yapmak istiyorum

arkadaşlar motora antifriz eklicem ama selenin altında ki hazneyi mi açmak lazım yoksa radyatörün üzerinde ki kapağı mı?

radyatör üzerinde ki kapak sağa sola çok az dönüyor açılmıyor onu nasıl açıcaz?

arkadaşım merhaba..radyatöre suyu radyatörün üzerindeki kapağı açarak eklemen lazım..ama kapağın üzerinde minik bir kilitleme cıvatası var..hani kendiliğinden açılmasın diye..yapman gereken önce siyah panzlotu sökmek..böylece rahat ulaşırsın kapağa...sonra o minik cıvatayı sökmelisin..böylece açarsın radyatör kapağını..toplam 2 lt alıyor zaten..eğer komple boşaltıp yeniden su ekleyeceksen havasını almayı ihmal etme...su koyduktan sonra çalıştır..ara ara deviri arttır..hava kabarcıkları bittiğinde hava kalmamış oluyor..klavuzda yazan rakam bu..kolay gelsin...

arkadaşım merhaba..radyatöre suyu radyatörün üzerindeki kapağı açarak eklemen lazım..ama kapağın üzerinde minik bir kilitleme cıvatası var..hani kendiliğinden açılmasın diye..yapman gereken önce siyah panzlotu sökmek..böylece rahat ulaşırsın kapağa...sonra o minik cıvatayı sökmelisin..böylece açarsın radyatör kapağını..toplam 2 lt alıyor zaten..eğer komple boşaltıp yeniden su ekleyeceksen havasını almayı ihmal etme...su koyduktan sonra çalıştır..ara ara deviri arttır..hava kabarcıkları bittiğinde hava kalmamış oluyor..klavuzda yazan rakam bu..kolay gelsin...

ayrıntılı anlatımın için teşekkür ettim. miktarı biraz az gözüküyordu sadece ekleme yapıcam. aldığımdan beri min. seviyesinin çok az üstünde

cümleten selamlar; ilandaki ABS li fazer için...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-li-fazer-84351158/detay

motor için sidecaseleri almadan 14000 teklif ettim, hiç vaktinin olmadığını 15 e yakın bişey teklif etmemi istedi...
lastikler yeni gibiydi...motoru yakından gördüm kozmetik olarak tertemiz...sahibi motora hep yurtdışında bindiğini yurtdışına çıkmak için bile motoru otobüsle istanbul a götürdüğünü söyledi..kesinlikle binmiyomuş...
kafa grenajı boyalı fakat tramerde kaza kaydı yok çiziklerden boyattım dedi...

ne yapayım bilemedim..fiyat olarak bu fiyatlar kasacak aam piyasa fiyatları için de uygun görünüyo...aradaki fark için ABS den vazgeçmek de istemiyorum...

Motosikleti
Çantalarla 15'e verirse al ama çantasız 15 bana çok geldi şahsen. Aksesuar olarak zengin sayılmaz bi de.. Sen bilirsin yine de tabi ::sm_smile

Çantalarla 15'e verirse al ama çantasız 15 bana çok geldi şahsen. Aksesuar olarak zengin sayılmaz bi de.. Sen bilirsin yine de tabi ::sm_smile

çantasız 14,5 a verecek gibi cihan...

bir de bu kafa grenajıını neden siyaha boyatırlar anlamıyorum..kırmızı motora kırmızı kafa mis gibi olur...

Motosikleti
Evet bence de görüntüyü tamamen bozmuş. Bari yan grenajları kırmızı olsaymış. Kapkara olmuş böyle :sunny:

Evet bence de görüntüyü tamamen bozmuş. Bari yan grenajları kırmızı olsaymış. Kapkara olmuş böyle :sunny:

Tekrar kırmızıya döndürmenin maliyeti nedir acaba? boya ve değişim olarak...

fiyat için ne diyosun 14500 e çıkamıyorum ama 14000 e verirse hiç durmamam gerektiğini söylüyo içimdeki ses

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar