Arkadaşlar merhaba,
Bu motorla ilgileniyorum ve aklıma takılan birkaç soru var.
300-400km lik uzun yollarda bu motorun önü açık olduğu için rüzgar çok yoracaktır. Tabiki her fabrika çıkışlı commuterde olduğu gibi. Fakat Ybr Cbf Tvs Wolf vs veya herhangi bir motorun siperliği eğik olduğu için siperliğin üzerine uzun Cbf 150 camı eklenerek rüzgar sıkıntısı çözülebiliyor. Peki bu motorda nasıl çözebiliriz bu sorunu ? Siperliğin önü çok dik olduğundan fazla abes gözükür, Şöyle Mcx inki gibi biraz daha eğik olsaydı cam kısmı. Çözüm önerileriniz nelerdir ?
Sele rahatlığı Ybr/Cbf ye kıyasla nasıldır ?
Kısacası aklımdaki tüm sorular uzun yoldaki performansı ile ilgili. Uzun yolda kullanmak için uygun mudur, yoksa uzun yol için benzer bütçeye bunun yerine başka bir motor mu alınmalıdır, yorar mı vs.. Bu motorla uzun yol tecrübesi olanlar ve söyleyecekleri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
İyi forumlar.
öndeki camı kısa oldugu için rüzgardan fazla etkilenmez..
ama rüzgar direk size geldigi için siz etkilenirsiniz ..uzun yol olarakta sunu söleyebilirim siz yorulursunuz ama drift yorulmaz..
yazın driftle 500 km gittim edirne istanbul..
bursaya gittim
sakaryaya gittim hiç sorunsuz yani...
selesi kullanıcı için gayet rahat artçı içinde bu sölenilemez.
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
geçmiş olsun ümit abi dikkat et kendine. bende prelli mtv 65 diye dusunuyordum ama abi aklımı karistirdin bak şimdi...
okan pirelli dura traction diyorum..
en az 30 bin ömürü var bu lastigin..
65 ler mişhelin gibi çabuk biter..