Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kendine göre ayarlattırırsın ya iyi anlayan bir tamirciye sor Antalya'da o kadar apaci ybrci var :) ben 16lıyı beğendim hep uzun yol yapıyorum zaten iyi gidiyor.
2 haftada 1600 km oldu. Amcaya hiç bulaşmadım kaskı bile çıkarmadım kafamdan :):)

braingulp (Caksaydin iki tane, 60 yasinda adamin oyle sabirsiz olup kufur eetmesi hic guzel degil.
o gibi durumlar da boynun her hangi bir yerine karete hareketi gibi bir sekilde, elin dis tarafi ile hafif vurursan adam hemen oracikta bayilir, hem onu incitmemis olursun hemde sag salim yoluna devam edersin.)

Usta Arkadaşımın yanında saçma sapan küfür etmesi benimde moralimi bozdu ama yaşlılara el kalkmaz aga. TheAzReaL07'in dediği gibi genç olsa zaten yapılacak hareket çok ''Yop-Chagi'' daha iyi oluyor uzaktan boynuna ayağın üst tarafıyla oturtdummu yıkılıyor bayılmazsa bile cık ustune bağla olay biter :) biraz Taekwondo yapmışlığım var. Ama bugünkü amca vurmaya kalksaydı izin verecektim zaten üzerimde elbise vardı kollarımla gard aldımmı istediği kadar vursun hep dirsekliklere kum torbası gibi calısır stres atardı :D xD

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Ben yapalı 1.5 hafta oluyor uygulaması gayet kolay ve sağlamda :) Feyizoğlu'ndan 25 tlye aldım.
bak fotolar burada var.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...5-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-6.html

güzel olmuş internetten sipariş varsa yarın alacam inşallah düzgünce yapabilirim

http://www.feyizoglu.com/Sprey-Temizleyici-Yag/Zincir-Temizleme-Yaglama-727 bu sayfadaki ipone dışındaki yağlardan kullanan var mı alıcam ama sıçrarsa boşa almış olurum jant sürekli yağ oluyor jant şeridide alıyorum oda berbat olmasın
Oradaki nanobor varya 500 ml servisde ondan sıkıyorlardı ama jant her seferinde yağ oluyordu. Bence 10 lira daha koy ipone 250 ml olanı al ben gecen aydan beridir 3 kere kullandım zamk gibi yapışıyor zincire sıcramıyor rengide beyaz ama baska yerlere sıkınca çıkarması çok zor oluyor o ayrı mesele :D

Oradaki nanobor varya 500 ml servisde ondan sıkıyorlardı ama jant her seferinde yağ oluyordu. Bence 10 lira daha koy ipone 250 ml olanı al ben gecen aydan beridir 3 kere kullandım zamk gibi yapışıyor zincire sıcramıyor rengide beyaz ama baska yerlere sıkınca çıkarması çok zor oluyor o ayrı mesele :D

siparişi kapıda ödemeli veriyordum ekstra 5 tl daha istedi almıyorum çarşıda arar bulurum artık :D

bu sayfadaki ipone dışındaki yağlardan kullanan var mı alıcam ama sıçrarsa boşa almış olurum jant sürekli yağ oluyor jant şeridide alıyorum oda berbat olmasın

5000 km Wurth kullandım muhteşemdi, sıçrama adına hiçbir şikayetin olmaz, ayrıca zincir ve dişli ısınamıyor bile son derece kaliteli yağ.

Bayram tatili yağsız gezdim (heryer kapalıydı!) ve işgünü Wurth bulamayıp Motul aldım yağladıktan sonra yapışması, fazlasının akması beklendiğinde sıçrama yapmıyor. Fena değil ama kiri tozu topluyor, sakız gibi cıvık bişey.

Wurth kupkuru, tertemizdi zincir hep, sadece sürtünme bölgelerinde etkinleşiyordu kimyasalı, şiddetle tavsiye ederim :cat:

Ipone ile ilgili hep şikayet okudum ama kendim kullanmadığım için bişey diyemem.

Wurth ipone ikisinden birini alıcam birde keiti 3 renk jant şeridi aldım mı tamam :D

Cümleten Selamın Aleyküm...

250-300 liralık bir bütçem var. Kask almayı düşünüyorum. Bir kaç tane kask arasında kararsız kaldım. Kimileri nolan almamı söylüyor. Nolan'ın 3-4 yıldız almış olan kaskları bile 250-500 arasında değişiyor. Aklımda bulunan kasklar bunlar. Fikirlerinizi bilgili kişilerin yorumlarını bekliyorum.

KASKLAR;
1)- Marushin Shivan Dragon
2)- Agv K-3, K series ve Airtech
3)- Nitro Akido
4)- Nolan n61, n62, n63, n84
5)- Suomy Trek

Bu kasklar arasında kaldım. Kriterlerimi aşağıda belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim.

*Aradığım Kriterler;
1)- Rüzgâr sesinin en az olması
2)- Kask'ın rahat ve konforlu olması.
3)- Vizörünün buhu yapmaması, yada kolay çizilir bir malzemeden olmaması.
4)- Vizör ve diğer ihtiyacım olabilicek parçalar konusunda çabuk parça bulunabilmesi.

Sorumu tekrarlıyorum. Bilgi, fikri olan yokmu?

agv vardır o fiyata.

olmadı nitro al ve bir de kulak tıkacı.

bende ls2 moby var. kulak tıkacını şehirler arası yolda kullanıyorum. koçtaşta 2.5 tlye almıştım.

bir de nitronun yedek parça sıkıntısı var diye duydum. sor camı falan var mıymış...

dediğim gibi agv bak.

agv vardır o fiyata.

olmadı nitro al ve bir de kulak tıkacı.

bende ls2 moby var. kulak tıkacını şehirler arası yolda kullanıyorum. koçtaşta 2.5 tlye almıştım.

bir de nitronun yedek parça sıkıntısı var diye duydum. sor camı falan var mıymış...

dediğim gibi agv bak.

Hala araştırma durumundayım. İşin içine birde Shark s600 girdi.

arkadaşlar:

benim motorun egzozu delikmiş.

bugün nişanlımı beklerken farkettim.

el marşıyla motor çalışmıyor, aküyü de değiştim ama el marşı yemiyor. sanırım kutup başları sorunlu.

bu yüzden motoru açık bıraktım kaldırıma oturdum.

motora bakarken egzozun oradan ip gibi hava çıkıyor...:pr: egzoz borusxunun kalınlaşmaya başladığı yerin altından... tam arka alt taraf.

belki de benim motorun bunca zaman hızlı gitmemesinin sebebi bu; geri basma kuvveti yok.. fazla yakması da bundandır belki de. egzozu kaynattıralım...

bu motoru adam edecem arkadaş kafaya taktım. 150 cc, performans ateşleme sistemi, yağ radyatörü...

millet eksozu boşaltıyo maxi motor gitsin diye.
turbo dizelmi bu geri basınç falan ?
benzinli motorlarda konvertör hariç eksoz performansı etkilemez düşüncesindeyim.

arkadaşlar: benim motorun egzozu delikmiş. motoru açık bıraktım kaldırıma oturdum. motora bakarken egzozun oradan ip gibi hava çıkıyor...:pr: egzoz borusunun kalınlaşmaya başladığı yerin altından... tam arka alt taraf.
Maxi o motosikletin çiğ attığı delik olmasın, tam bahsettiğin gibi bi delik oluyo çünkü o :silent:

O delik tüm içten yanmalı motorlarda olması gereken birşey diye biliyorum ben.Egzoz buhar yapıyor ya içinde su kalıp çürümesini engellemek için koyulmuş tahliye deliği diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar