Kendine göre ayarlattırırsın ya iyi anlayan bir tamirciye sor Antalya'da o kadar apaci ybrci var

ben 16lıyı beğendim hep uzun yol yapıyorum zaten iyi gidiyor.
2 haftada 1600 km oldu. Amcaya hiç bulaşmadım kaskı bile çıkarmadım kafamdan

braingulp (Caksaydin iki tane, 60 yasinda adamin oyle sabirsiz olup kufur eetmesi hic guzel degil.
o gibi durumlar da boynun her hangi bir yerine karete hareketi gibi bir sekilde, elin dis tarafi ile hafif vurursan adam hemen oracikta bayilir, hem onu incitmemis olursun hemde sag salim yoluna devam edersin.)
Usta Arkadaşımın yanında saçma sapan küfür etmesi benimde moralimi bozdu ama yaşlılara el kalkmaz aga. TheAzReaL07'in dediği gibi genç olsa zaten yapılacak hareket çok ''Yop-Chagi'' daha iyi oluyor uzaktan boynuna ayağın üst tarafıyla oturtdummu yıkılıyor bayılmazsa bile cık ustune bağla olay biter

biraz Taekwondo yapmışlığım var. Ama bugünkü amca vurmaya kalksaydı izin verecektim zaten üzerimde elbise vardı kollarımla gard aldımmı istediği kadar vursun hep dirsekliklere kum torbası gibi calısır stres atardı

xD
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Ben yapalı 1.5 hafta oluyor uygulaması gayet kolay ve sağlamda

Feyizoğlu'ndan 25 tlye aldım.
bak fotolar burada var.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...5-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-6.html