tdm sıralı 2
Len ne alakası var, üstün mü dedim ben, aynı sınıfta değiller hani ona müteakip yazdım. Sen dedin ya millet fazer yerine bunu tercih ediyor diye. Yani uzun yola yönelik yapılmış bir motor. Gerek aerodinamiği gerek süspansiyonları, selesi ve gidonu/oturuş poz. felan. Zaten 900cc V2 motor ile daha sakin karakterli bir sürüş sunuyor, hafiften daha torka yönelik. Böyle uzun yolcu adam hızlanayım diye habire +10.000 d/d leri görmek istemez sonuçta. Kısacası kullanıcı profiline yönelik farklılıklar var, üstünlük var demiyorum yani.
Bir de fatik abinin dediği güç olayı normal çünkü birisi 600cc diğeri 900cc
cc olayını gözardı ediyorum, iş gelip torka mı dayanıyo temel olarak...ben son vites 6000-7000 giderken vites düşürmeden gazı açınca musallat olan amelelerden sıyrılayım istiyorum...motorum ve ben mutlu olayım istiyorum...fazer bunu vermez mi teknik özellikleri itibariyle...yani çok fazla bi ivme değil de araçtakilerin "yok lan peşinden gitmeye değmez başedemeyiz tadında" bi ivme...

cc olayını gözardı ediyorum, iş gelip torka mı dayanıyo temel olarak...ben son vites 6000-7000 giderken vites düşürmeden gazı açınca musallat olan amelelerden sıyrılayım istiyorum...motorum ve ben mutlu olayım istiyorum...fazer bunu vermez mi teknik özellikleri itibariyle...yani çok fazla bi ivme değil de araçtakilerin "yok lan peşinden gitmeye değmez başedemeyiz tadında" bi ivme...
@syanur hava filtresini sormuştun. yola çıkartıp deneme fırsatım olmadı ama sesi beni tatmin etti :bounce:
http://www.youtube.com/watch?v=aeo47DF63oE&feature=youtu.be
emin ol pervane motordan sağlam :queen:İzlemiştim videoyu, yanlız dikkat et o pervane fırlayıp da "final destination" yaşamayasın sonraSesi güzel, bir de yakından bakarız bitince
Forumda ciddi bir Fazer karşıtı kampanya var
Olumlu veya olumsuz; bildiğini sananlardan çok kullananların görüşleri daha önemli olmalı
Fazer hiçte cılız güçsüz ezik bir motor değil gaz tepkisi fazlasıyla yeterli (hatta korkutucu düzeye ulaşabilen) bir motosiklet
Benim gibi deneyimsiz sürücüler için bile şehir içinde ve dışında maksimum hakimiyet ile rahatlıkla kullanabilir
Hele bir de abs oldu mu tadından yenmez
Bana göre olumsuz olabilecek tek özelliği yakıt sarfiyatı ama her daim agresif kullanmadıktan sonra o bile ihmal edilebilir.
Selamlar...
:king:
Hoşgeldin Ünal nerelerdeydin yaw fazer'ın farlardaki asabiyet gitmişti sen yokken :rendeer:Ankara MT uzun bir aradan sonra selam herkese..
yokluğumda fazere çamur atanlar olmuş...)
Erhan sen onlara bakma yolda ne var ne yok hepsini süpürür fazer . istersen 2 vitesde hiç vites değiştirmeden şehir içinde dolaşabilirsin.
veya aniden gazlayıp çok kısa bir sürede 150-200 e çıkabilirsin. Ama imkanın varsa deneyip görmen..
kolay gelsin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kazasiz-tam-dolu-aprilia-rsv4-105705576/detay
şimdi sizlere sorum şu böyle enjeksiyonlu motorlarda yakıt hava karışımını neyin ayarlıyor böyle after-market egzoz takınca ekstradan bi "power commander" gibi ek bir yakıy beyni takılması gerekmezmi sormamın nedeni baktığım motosikletlerde(mesala KTM 990 gibi) ilanlarda egzozun map'i atılmıştır diyor. Tamam bunu anladım ama hiç birşey yapmadan direk takılan egzozlarda ne gibi dezavantajlar oluşuyor? Benim motosiklet karbüratörlü olduğu için egzozun yerine bahçe hortumu bile taksam çok etkilemez diye düşünüyorum. Bilenlerden bilgi lazım aydınlatın bu cahili biraz
Ankara MT uzun bir aradan sonra selam herkese..
yokluğumda fazere çamur atanlar olmuş...)
Erhan sen onlara bakma yolda ne var ne yok hepsini süpürür fazer . istersen 2 vitesde hiç vites değiştirmeden şehir içinde dolaşabilirsin.
veya aniden gazlayıp çok kısa bir sürede 150-200 e çıkabilirsin. Ama imkanın varsa deneyip görmen..
kolay gelsin...