[Ankara - MT]

Beyler bu arada bana oyuncak araba uzaktan kumanda sistemi lazım ankarada RC dükkanları var mı ? varsa nerde ? benzinli çim tırpanı almıştım go-kart yapsam yada bisiklete taksam fazla hız yapmayacak, bi RC araba yapayım da tam fırlama olsun :cherry:

Beyler bu arada bana oyuncak araba uzaktan kumanda sistemi lazım ankarada RC dükkanları var mı ? varsa nerde ? benzinli çim tırpanı almıştım go-kart yapsam yada bisiklete taksam fazla hız yapmayacak, bi RC araba yapayım da tam fırlama olsun :cherry:

Yıldızda hobby time var, ne ararsan bılursun ama fiyatları pek cazip olmayabilir

Sadece devre lazım ise

http://www.bluemavi.com/

şurayı bir incele,
birde ulus konya sokak civarı böyle arabaları tamir eden bir amcam var onda da vardır ikinci el falan alabilirsin.

makseli senin sucukları ben de merak etmeye başladım valla :mrgreen:

Motosikleti
VFR1200X
Kumandayı kablolu yap daha maliyetsiz ve uğraşsız olur. Hem peşinden koşarken spor yapmış olursun :cat:

---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

Mesaide olmasaydım canım çekti sucuk. Acıktım galiba :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Serviste iş uzadı.
Akşam oldu, eve gitmem gerekti.

Yarın Kuzey Kavak ile beraber gideceğiz, Gelen olursa İvedik Hurdacılar sitesi civarında 12:00 gibi buluşabilirik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Serviste iş uzadı.
Akşam oldu, eve gitmem gerekti.

Yarın Kuzey Kavak ile beraber gideceğiz, Gelen olursa İvedik Hurdacılar sitesi civarında 12:00 gibi buluşabilirik
nereye gideceksiniz ve dönüş kaç gibi olur ?

nereye gideceksiniz ve dönüş kaç gibi olur ?

"hurdacılar sitesinin ordan yakacık köyüne çık...
10 km sonra sarıbeyler göleti var...
Hem daha güzel hem de yolu tam motorluk...
"

diye tarif edilen bir yere, dönüş belli değil. zaten uzak yere gitmiyoruz, isteyen istediği zaman çıkabilir...

Eey Motoru ve kendi ayakta olanlaar

Saat 12:00 de Ivedik hurdacilar sitesinde bulusacagiz.

Çaylar sirkettendir. Isteyen yanına nevalesini alıp gelebilir

EVet arkadaslar,
Simdilik bulo ben ve macun abi atilla abinin oraya gitmeyi planliyoruz 1saat icerisinde
yokmu bu listeyi arttiracak babayigit??

gümrükle görüştüm..öğlen gidicem...belirlenen sınırlar (75 Avro, 96 Dolar) kargo hariç adamın dediğine göre...

öğleden sonra detayları veririm:)

hacı burası motosiklet forumu ve sadece ama sadece motosikletle ilgili şeyler paylaşılsın istiyoruz taam mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

bu arada meşhur gümrüğe gittim...132 dolarlık mal üzerinden %20 vergi kestiler...48 TL vergi + 3,90 TL damga vergisi ödeyip malı alıp çıktım..bende sonraki amca 77 euro ile takılmış...gördüğüm kadarıyla pazarlık vs şansı yok her tarafta görevli ya da benim gibi gelmiş elemanlar var..siz gelen kadar paketi açmayıp sizinle birlikte içeriği fatura ile birlikte kontrol ediliyor...kanunlara aykırı bişey olmadığı zaman ödeme akabinde teslim ediliyor..

mal gibi adamlara düşük fatura kesin demedim hiç...düşük fatura ile üstesinden gelinebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar