Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öksürür elbette ölmez ya koca fazerden bahsediyoruz fiyatına göre yine iyi alet 6.500 7000 civarlarinda başka ne bakayim ? :D

arkadaşlar bu makineler yurt dışında efsaneleşiyor.. bir tek türkiyede kıymeti yok... düzgün bakılmış bakımı yapılmış motora bişey olmaz...

bu da benim yeni kızım
5215IMAG00731.jpg

517IMAG0076.jpg

Biraz Şenlendirelim buraları

Ciddi anlamda motor çok temiz duruyor allah kaza bela vermesin... Maşallah maşallah maşallah...

Arkadaslar,

Dun itibariyle FZ6 mi uzerime aldim ve bugun sabah izmirden yola ciktim ve istanbul'a getirdim :) Gercekten istedigim ve bekledigim kadar varmis :)

Kisin binmem diyordum motora ama oyle olmayacak gibi :)

Arkadaslar,

Dun itibariyle FZ6 mi uzerime aldim ve bugun sabah izmirden yola ciktim ve istanbul'a getirdim :) Gercekten istedigim ve bekledigim kadar varmis :)

Kisin binmem diyordum motora ama oyle olmayacak gibi :)

hayırlı olsun kardeşim dün iki kişi daha fazer ci olmuş desene :) acil resim bekliyoruz

Fotolari ekleyecegim kisa zamanda ancak 2 yardim istiyorum.

Ozellikle anadolu yakasinda, motoru yikatabilecegim bir yer biliyor musunuz? Bir de bakimlari icin tanidik bildik bir usta ricasi..

herkese tesekkurler tekrardan..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
mkaptan maşallah diyorum çok temiz ve güzel bi makine.. Nedense benimkinden hiçbir farkı yok görsellikte :mrgreen: sadece egsoz farkı var. lastik, puig cam, çantalar, renk, vs. herşeyi aynı :mrgreen:

mkaptan maşallah diyorum çok temiz ve güzel bi makine.. Nedense benimkinden hiçbir farkı yok görsellikte :mrgreen: sadece egsoz farkı var. lastik, puig cam, çantalar, renk, vs. herşeyi aynı :mrgreen:

abi senin makinayi gizli gizli çekmiştim sen yokken :mrgreen: millete de benim diye yediriyordum ama yakalandım :D
şaka bir yana güzel dileklerin için teşekkürler. Ama nazar değecek diye çok korkuyorum her gören sıfır mı bu diye soruyor.

abi senin makinayi gizli gizli çekmiştim sen yokken :mrgreen: millete de benim diye yediriyordum ama yakalandım :D
şaka bir yana güzel dileklerin için teşekkürler. Ama nazar değecek diye çok korkuyorum her gören sıfır mı bu diye soruyor.

hehehhehe...

soğutma suyunun ilave deposuna yarin su ilave etmeliyim... minimum da...

Yeni Fazer'cılara hoşgeldiniz diyorum..kazasız belasız sürüşler herkese..
bence soğutma suyu için önce radyatör kapağını aç ve bak.eksikse oray da ilave et..sonra tabiki yedek depoyada maximuma kadar su koyarsın...ama önce radyatöre bak..

hasanpaşada motolab serhat usta, tavsiye ederim ancak biraz pahalıdır. ümraniye yıldız ticaret de iyi, fiyat motolabdan ucuz ancak yapılan işlerin kayıtları bilgisayarda tutulmuyor.

Yeni Fazer'cılara hoşgeldiniz diyorum..kazasız belasız sürüşler herkese..
bence soğutma suyu için önce radyatör kapağını aç ve bak.eksikse oray da ilave et..sonra tabiki yedek depoyada maximuma kadar su koyarsın...ama önce radyatöre bak..

radyatörün kapağını açmak için granajlarıda sökmek zorunda kalıyormuyuz....

Güzel fotoğraflar..
radyatörün kapağını açmak için sadece sağ panzlotu (siyah plastiği) sökmen yeterli..elin rahatça içeri giriyor böylece..sonra kapağın üzerinde emniyet somunu var onu söker açarsın..

depoyu kaldırmak için sökülmesi gereken sağ ve sol yanlardaki siyah plastikler..kafa grenajının sağ ve sol yanlarında, sürüş pozisyonuna göre dizlerinin üst tarafında ikişer adet alyan anahtar başlı cıvatalara bak istersen..işte sağ taraftaki iki cıvatayı sök..birde gösterge saatinin sağında kalan cvatayı..çıkacak plastik..(nasıl anlattım ama..resim koyabilsem iyi olurdu..)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar