babam koltuk altında aküyü göremeyince bunun aküsü nerde diye baya bi bakındı... bende merak ettim ama depo altındadır diye pek bakınmadım sağına soluna...
babam koltuk altında aküyü göremeyince bunun aküsü nerde diye baya bi bakındı... bende merak ettim ama depo altındadır diye pek bakınmadım sağına soluna...
bende deponun altınta diye biliyorumBak böyle dedin ben de şüpheye düştüm yanlış mı gördüm diye :sunny: Koltuk altında artçı selesinin hizasında :sunny:
Bak böyle dedin ben de şüpheye düştüm yanlış mı gördüm diye :sunny: Koltuk altında artçı selesinin hizasında :sunny:
teşekkür ederim kardeşim motoru karşıyakalı bi abimizden aldım ben 3. sahibi oldum ilk sahibi de aldığım kişinin arkadaşı yani motorun evveliyatı çok temiz
bordo siyah 2006 model 30000 km de lastikler sıfır 3lü givi çanta seti üzerinde puig cam harris elcikler xenon far uzun kısa branda zinciri vs bakımı yeni yapılmış pırıl pırıl ilk günkü gibi temiz motor nasip oldu. fiyat olarak sıkı pazarlıklar sonucu 12500 e anlaştık.Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşallah
İzmir sağanak yağışlı oldugunda motoru depoya kitledim duruyor en kısa zamanda fotoları koyacağım
teşekkür ederim.Bu motorun ilk sahibi ankaralı. Kuşadasındaki daha önce bakmak istediğim bir motordu o olmadıöncelikle hayırlı olsun. bu aldığınız motorun ilk sahibi kuşadasından mı?
Fazerin aküsü depo altında arkadaşlar.
adam gayet temiz bakmış... bu yaşta gördüğüm en temiz motor.... bu model için...http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...er-600-2003-model-xenon-farli-107416622/detay Dostlar su motosikleti yorumlayabilirmisiniz hyosung yeni kasa 2011 alicagima belki bu.motosikleti.alabilirim.yardimci.olursaniz sevinirim.
Sanırım benim motor marta kadar havalar yüzünden satılmaz.;;
Sahibinden
İlan No 106274263
İlan Detayları
imla-noktalama sürecin enteresan :mrgreen:
konuya gelirsek, ben olabildiğimce uzak dururdum bu motordan... ::sm_smile
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...er-600-2003-model-xenon-farli-107416622/detayadam gayet temiz bakmış... bu yaşta gördüğüm en temiz motor.... bu model için...
sabah telefondan yazmistim ondan öyle neden uzak durursun ?
Km'si inandırıcı değil, ki kanımca bu bir öksürmeye başlasa zaatürreye bağlar helvasını yersin. Ki son sahibi olursun bu aletin..