Bugün itibariyle bordo siyah bir fazerla aranıza katılmış bulunmaktayım.
Bugün itibariyle bordo siyah bir fazerla aranıza katılmış bulunmaktayım.
teşekkür ederim kardeşim motoru karşıyakalı bi abimizden aldım ben 3. sahibi oldum ilk sahibi de aldığım kişinin arkadaşı yani motorun evveliyatı çok temizhayırlı olsun...foto isterük...kaça aldın nerden aldın...anlat hele...
evet abi kuşadasındaki motor çok boştu lastikler eskiydi hiç extra yoktu bu benim için daha iyi oldu.tanıdık bildik bir motor aldık. fotolar yakında...Hayırlı olsun bakalım. :bounce: Kazasız belasız inşallah.. Demek Kuşadasındaki griden vazgeçtin.. Dedikleri gibi, foto koymazsan olmaz, daha yorum yapıcaz nazar değdircez![]()
abs olmasını bende isterdim ama fiyat olarak ödeyebileceğimin en üst limitini ödedim :cyclopsan uzun zamandır istediğim bir motor nasip olduDaha iyi yapmışsın. fiyatı gayet makul.. aynı özelliklerin yoshimura egsoz ve ABS olanına 14500 verdim ben![]()
ramço kırmızı dansa o renge mavi daha iyi gider...
uçuk mavi bak derim..
uçuk mavi nasıl bir renktir.... örnek gösterin gidip te başka mavi almayayım... ben türk erkeğiyim benim için mavi mavidir... örnek göstermezseniz herhangi bir mavi benim olur..
teşekkür ederim kardeşim motoru karşıyakalı bi abimizden aldım ben 3. sahibi oldum ilk sahibi de aldığım kişinin arkadaşı yani motorun evveliyatı çok temiz
bordo siyah 2006 model 30000 km de lastikler sıfır 3lü givi çanta seti üzerinde puig cam harris elcikler xenon far uzun kısa branda zinciri vs bakımı yeni yapılmış pırıl pırıl ilk günkü gibi temiz motor nasip oldu. fiyat olarak sıkı pazarlıklar sonucu 12500 e anlaştık.Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşallah
İzmir sağanak yağışlı oldugunda motoru depoya kitledim duruyor en kısa zamanda fotoları koyacağım
Bence beyaz, açık gri yada füme ve olabildiğince ince. Bu motosikleti renk bozar, göz direk renge giderİllaki mavi olacaksada buz mavisi varsa o belki olabilir, hani belli belirsizinden
![]()
senin motorun renginde jant şeridi yapsan daha iyi sanırım. Onun dışındaki renkler absürt durur bence..