olurmu acaba? Sökmesi zor değil ama hiç denemedim. Bi arıza yapmasın sonra? Onuda araştırmak lazım. Parlak bi fikir aslında.![]()
valla şimdi inceledim, silindirden çıkan demir boru deponun altına doğru plastik boruya giriyor. Deponun altında dönüşüm kutusu var. Ordan tekrar karburatörün silindire giriş borusuna verilmiş. Önce işe yarıyomu diye o boruyu karaburatör ve silindir arasından çıkarıp motoru çalıştırıp hatta biraz gaz verip ordan bişeyler geliyomu bi bakmak lazım. Geliyosa katalizatör geri dönüşüm çalışıyodur. Gelmiyosa depoyu söküp altındaki zımbırtıdan kapatıp deneme yapmak lazım. Ne oluyor, ne olmuyor. Fat280 girebilseydi nete o bilirdi.
Yok yapılır abi sorn olmaz deneyebilirsinde hani onuda bil diye söyledim benhem fikir veriyosun hemde bizim motorlara öyle şeyler gelmez diyosun :sunny: bıraz bekliyem bakem. Bi deneyen olurda paylaşırsa ona göre karar veririz.
hoşbulduk 2004 YBR yi yapan MÜHENDİSLER öyle yapmış senin yapacağın saçma sapan iptaller onunla aynımı olacak sanıyorsun:silent: ayrıca şunuda unutmayın "modifiye etmek geliştirmek için yapılır ingilizce modification yani geliştirmek ten gelir ve hiç bir makinenin üzerinde bir özelliği iptal edilerek geliştirme yapılamaz" :bounce:hoşgeldin ahmet abi. Niye öyle diyon? 2004 ybr ler çokmu yakıyor? Beneki 2005 titan katalizatörsüz, 12.5 hp ve aşa yukarı wolf le aynı Yakıyor? Fikrin nedir?