yunusum ben nc700x/s serisini sevemedim abi

senin motorunda masaakahi var bu arada.nazar boncugu takdin mi
okan hocam ozguven arttirici sozleriniz icin tesekkur ederim.halter gibi agirligi yawas yawas arttirayim diyorum ama 250cc agirlik bu saaten sonra benim kas gelisimini arttirmayabilir diyorsunuz anladigim kadariyla.

okan abi kizilcahamama bir geziye gitmistik hatirlarsan (kaza oldugu zamanki gezi) orada kirmizi nc700x li bir abi vardi. yokusu cikip inerken o adami gozlemledim ve icimden bu adam nc700x binmiyor,nc700x amcama biniyordu.amcam o kafar urkekti ki motorda ben cb125 ile adami geciyordum.motor adama 4 beden fazlaydi.
bulentcim, nc700ler cirkin abi bencede.onlara binsem kendimi mutsuz hissedecegim.Gonlumde yatan gizli askim mv agusta brutale 800 (3 silindir 125 hp ) amma velakin ondan once cok firin ekmek yemem lazim. bu hedefe giden ilk basamak 250 cc ile konu tekrari.

sonra kawasaki versyse gecmek.
(versys oncesi belki 50-70 hp arasi makine alternatiflerini denemek lazim.ama 50-70 hp hangi makineler var bilmiyorum.amma nc700 serisini sevmedim

.
bulent 250cc ciplakta de fazla alternstif yok abi.gt 250 veya sym wolf var. onu da polata sordum. sym qolf nedeni

olat

erhan buyuk cclerde icimdwki gizli canavarin ortaya cikmasindan korkuyorum aslinda.zira cb 125e ile genelde 5.vites gaz kolu sonda kullaniyorum,araba dersen allah ne verdiyse gaz pedali kokunde.kendimden korkuyorum biraz motorda da
okan abi 250cc biraz daha agir bir motorla konu tekrari gereksiz mi sizce? 50-70hp aradi motorlar neler? bwnim gonlum hala %90
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
yunusum ben nc700x/s serisini sevemedim abi

senin motorunda masaakahi var bu arada.nazar boncugu takdin mi
okan hocam ozguven arttirici sozleriniz icin tesekkur ederim.halter gibi agirligi yawas yawas arttirayim diyorum ama 250cc agirlik bu saaten sonra benim kas gelisimini arttirmayabilir diyorsunuz anladigim kadariyla.

okan abi kizilcahamama bir geziye gitmistik hatirlarsan (kaza oldugu zamanki gezi) orada kirmizi nc700x li bir abi vardi. yokusu cikip inerken o adami gozlemledim ve icimden bu adam nc700x binmiyor,nc700x amcama biniyordu.amcam o kafar urkekti ki motorda ben cb125 ile adami geciyordum.motor adama 4 beden fazlaydi.
bulentcim, nc700ler cirkin abi bencede.onlara binsem kendimi mutsuz hissedecegim.Gonlumde yatan gizli askim mv agusta brutale 800 (3 silindir 125 hp ) amma velakin ondan once cok firin ekmek yemem lazim. bu hedefe giden ilk basamak 250 cc ile konu tekrari.

sonra kawasaki versyse gecmek.
(versys oncesi belki 50-70 hp arasi makine alternatiflerini denemek lazim.ama 50-70 hp hangi makineler var bilmiyorum.amma nc700 serisini sevmedim

.
bulent 250cc ciplakta de fazla alternstif yok abi.gt 250 veya sym wolf var. onu da polata sordum. sym qolf nedeni

olat

erhan buyuk cclerde icimdwki gizli canavarin ortaya cikmasindan korkuyorum aslinda.zira cb 125e ile genelde 5.vites gaz kolu sonda kullaniyorum,araba dersen allah ne verdiyse gaz pedali kokunde.kendimden korkuyorum biraz motorda da
okan abi 250cc biraz daha agir bir motorla konu tekrari gereksiz mi sizce? 50-70hp arasi hangi motorlar var acaba? Okan abi senin yorumun ksfami karistirdi.gonlum hala 250 cc konu tekrari diyor. 2500 cc konu tekrari ile 50-70 hp buyuk hscimli motor artilari ve ekdilerini yszar midiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
%90 250cc konu tekrarinda amma konunun uzmani okan abinin dedikleri beni bir daha dusunmeye itiyor.
polat dun benim kafama silah dayamadin mi abi 250 cc olacak. sym GOLF olacak diye
gizli askimda desifre oldu agusta.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
yaw ben MESAJLARI BILE TEKRARLAMAYA basladim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
telefondan msj yazmakta iskenceymis.