Yeni motora başladım sürecimle ilgili herşeyi yazıyorum.

bilinmeyenadam sen nesin biliyormusun gerçi bende bilmiyorum ya neyse. Yazılarını sürekli okuyorum anlatma ve güldürme stratejin mükemmel. Evlatlık alatımmı seni :)

evlatlık?? şimdiye kadar aldığım en ahlaksız teklif. bu ney lan?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

süper bir yazı olmuş...:) özellikle artçı meselesine bayıldım:)

sağolasın hocam, eğlendiğine sevindim.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
la evlatlık dediğime bakma sevdim seni kafa dengi adamsın ve küfür hayatımın bir parçası ortak yanımız bu :)

Sons of anarchy yazısındaki video yeniden yüklenmiştir. Umarım bu sefer de silmez youtube. bilginize.

hocam sanırım yamaha mt-03 alacağım. hele bi ehliyetimi alayım.

mt-03 fiyatları çok uygun ama 600cc bir asfalt motoru tek silindir olunca, selenin altında davul çalmasınlar sonra, o titreşimi bilenlere sormak gerek. kawa er6 serisi de mantıklı olabilir.
"ben küçükken" yazısı da süper olmuş beni tam da o zamanlara götürdü..

mt-03 fiyatları çok uygun ama 600cc bir asfalt motoru tek silindir olunca, selenin altında davul çalmasınlar sonra, o titreşimi bilenlere sormak gerek. kawa er6 serisi de mantıklı olabilir.
"ben küçükken" yazısı da süper olmuş beni tam da o zamanlara götürdü..

tek silindir meselesi yakıt tüketimi ve tork açısından bir artı iken dediğiniz gibi titreşim ve düşük beygir gücü getiriyor. beygir gücünün düşük olması tercihim ama titreşim dediğiniz gibi bir soru işareti. o konuda da birkaç kullanıcı yorumu okudum korkulacak kadar olmadığını, şehir içi ideal olduğunu söylüyorlardı. zaten uzun mesafe düşünmüyorum. o nedenle mt-03 vitesli tercihim olacaktır.

Yazının ilginizi çektiğine sevindim. Teşekkürler sağolun.

:) airsoft yapıyorsun demek? bende yaparım ama uzun zamandır koptum iş güç mevzusundan.. Kiminle oynuyorsun?

Hocam bi 6-7 kisilik ekibimiz var bazen kendi aramizda bazen de airsoft turkey, airsoft istanbul gibi ekiplerin oyununa gidiyoruz. Kis geldiginden beri biz de aksattik bir ara iki haftada bir gidiyorduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar