iyide ben adamın küfür etmedigini veya çok terbiyeli bir adam oldugunu soylemedim ki adan inci sözlük yazarı dedim yazma tarzı bunu çok belli ediyor 
Arkadaş olalım:
3.100 tiko para,keş on dı teybil
Eline sağlık güzel yazmışsın.Küfürlere de fazla takılmadım Rahmetli Can YÜCEL "bu memlekette Göte Göt derler " demişti.
başka ne diyecektik ki?
Güzel yazı olmuş. Küfür hat safhada olsa da güzel. medeni cesaretinden ve paylaşımından dolayı seni tebrik ediyorum.
Çiziminde harikaymışbenim hoşuma gitti :cat:
Blogu guncelledikce bu konuyu da guncelle ki kaynamasin arada![]()
Çok güldüm çook.yazıların hakketten güzel o anları tekrar yaşadık sayende
![]()
adam inci sözlük yazarı degılse hıç bırsey bılıom
eline sağlık yazı tarzın da çiziminde süper
mutlaka devam et yazmaya
Hiç bişey bilmediğin gibi görgü kurallarını da bilmiyorsun heralde, küfürler kaba sözler havada uçuşuyor blogunda :farao:
Üslubunu sevdim panpa, ailecek severek takip ediyoruz![]()
reserved
Kesinlikle takipçilerin arasındayım :mrgreen:
Sağlık raporu aile hekiminden ücretsiz alınmaktadır.![]()
:farao::farao:
iron maiden için teşekkürler neşem yerine geldi yav.
Konular güzel ama üslubun ve ağzın çok bozuk.
Burayı tonla insan okuyor, başta yazının KÜFÜR içerikli hatta AŞIRI VE RAHATSIZ EDİCİ KÜFÜR içerdiğini belirtirsen daha iyi olurdu.
belki o da bizdendir la?İnci sözlük jargonlarını kullanarak sağda solda prim yapma. Unutma ki altını şer incisi ker :bounce:
Öyle olabilir ama sözlük dışında kullanması iyi değil panpa ben tasdik etmiyorum şahsen :farao:belki o da bizdendir la?
orası da öyle kardeşim sözlüğü kullanarak gündeme gelmeye çalışmak yanlış, yakışmıyo. Forumda ne senin nede benim sözlükle ilgili tek lafımızı yada belirtimizi görmemişlerdir bu konu dışında.Öyle olabilir ama sözlük dışında kullanması iyi değil panpa ben tasdik etmiyorum şahsen :farao: