Yeni motora başladım sürecimle ilgili herşeyi yazıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnci sözlükçüleri burada ifşa etmeyin arkadaşlar.

Daha önce yaptım, ben ve mete_han ceza aldık.Bir daha uğramadı zaten yapılan o son haksızlıktan sonra.

Benden uyarması.

Bayağı eğlenceli yeni yer imi olarak kayıtlar altına alınmıştır.. :) hahha :D

yalnız belirtmeden geçemeceyeğim hakkaten en çok bu siteden tık geliyor. hakikaten de sanırım en çok girilen motosiklet forumu burası. ben kendi istatistiklerimle tescilledim bunu. buraya not düşeyim.

Kıraathaneye gittiğinizde her kafadan duyabileceğiniz kıraathane ağzı. :farao: .
anlatımda bol bol argo hatta küfür var resmen. uslüp kro desem yeridir :farao:
Birader Geçen şuraya gittik A....K..... orda sonra şu oldu bu oldu şu gitti bu zıpladı şerrefsizim böle yaptım bıdı bıdısının yazıya dökülmüş halinden ibaret.
Bazen hayat hakkında birkaç mesaj verilmeye çalışılmış ama olmamış .
Bilmiyorum başka benim gibi düşünen var mı ?

Kıraathaneye gittiğinizde her kafadan duyabileceğiniz kıraathane ağzı. :farao: .
anlatımda bol bol argo hatta küfür var resmen. uslüp kro desem yeridir :farao:
Birader Geçen şuraya gittik A....K..... orda sonra şu oldu bu oldu şu gitti bu zıpladı şerrefsizim böle yaptım bıdı bıdısının yazıya dökülmüş halinden ibaret.
Bazen hayat hakkında birkaç mesaj verilmeye çalışılmış ama olmamış .
Bilmiyorum başka benim gibi düşünen var mı ?

Umarım senin gibi başka düşünen de vardır hocam :)

Moderatör
Okuduk anladik :) Artci tanimlamalarin guzel, 3 sene kiz arkadasimi, evlendikten sonra 4 sene de esimi tasidim hep arkamda. 7 sene ayni insani tasimak nasil duygudur bir bilseniz :) Bilmeyenler icin soyluyorum bilmek de istemeyin zaten :)

Okuduk anladik :) Artci tanimlamalarin guzel, 3 sene kiz arkadasimi, evlendikten sonra 4 sene de esimi tasidim hep arkamda. 7 sene ayni insani tasimak nasil duygudur bir bilseniz :) Bilmeyenler icin soyluyorum bilmek de istemeyin zaten :)

tüm motor severlerin dileğidir herhalde. daimi olsun inşallah. ama öyle bi söylemişsin ki her anlam çıkabiliyor. çok kötü birşey de demiş olabilirsin şimdi bak emin olamadım :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
bilinmeyenadam sen nesin biliyormusun gerçi bende bilmiyorum ya neyse. Yazılarını sürekli okuyorum anlatma ve güldürme stratejin mükemmel. Evlatlık alatımmı seni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar