dominos pizza da kompile er-6'ya dönecekmiş diyollar la
dominos pizza da kompile er-6'ya dönecekmiş diyollar la
yahu uzun süredir girmiyodum foruma demek benim motorun sesi taa foruma kadar gelmişneyse ilanı koyuyorum hala satıp satmama arasında biyerdeyim karar veremedim http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...binden-tertemiz-bakimli-vfr800-44240221/detay
Sen başka bişey al çeşit olsun ekipte. Arkadaşlar mümkün olduğunca farklı motorlar alalım lütfen pişti olmayın buluşmalarda. Evet kasaya doğru yanaşalım lütfen sırayı bozmayın..bu kadar sözün üzerine gel de er6 al şimdi..camiadaki ratingi yerlerde aletin![]()
Sen zati Fazer diye sayıklıyon haci, yani ER6 2. planda senin için. Herkes istediği motoru alsın, ulen Kayseriye çıkacağına bana çıksaydı 22 trilyon, herkese benden çayyyy yerine, herkese benden motorrr diyebilirdim, tabii Şakir hariççç
Camiadaki karizmasını bazı arkadaşlara sormak lazım, bizim plakamızı görüyorlar genelde, ondandır bu karalama kampanyası be ya![]()
......Bülent sen şu numaraları kebara yaz 6 ay boyunca oyna bu rakamlara çıkacak olm demedi deme .yaz şimdi 5,22,28,38,46,48 tamam mı,6 rakam oluyordu değil mi süper lotoda..![]()
makseli bana bi web hosting firması söylesene;
daha.net kullanıyodum ama yeterli değiller sanırım site yavaş açılıyor...senin kullandıkların hangisi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
makseli mustafa nın tel numarası olan bana yollayabilir mi beyler
yettim yiğidim
ben hostgator u kullanıyorum 4 yıldır.
acayip tavsiye ederim
illa ki TR olacak dersen isimtescil, rh, sadecehosting felan olabilir
cup 10 krş yakıyor diyorlar,yunus ve gökhanOrda durun lütfen, ER6 ortalık malı oldu kabul ama o kadarda çamur atmayın kardeşim.
Bülent Abi 7 litre çok ciddi bir rakam.Herkes bu motoru şehir içinde zorlasanız bile 7 litre göremezsiniz diyor, alla alla hayırdır inşallah.Ben benim sarfiyatı tam hesap edemedim daha fakat 40 liralık benzinle 160 kilometre gittim geçen.Ulan bu kadar yakacağını bilseydim R1100 GS alırdım A.Queen elizabeth
Tr lsun diyorum çünkü çok fazla anlamadığım için elemanlarla iletişime geçme ihtiyacı hissediyorum zaman zaman...isimtescilden uzak dur diye okudum ama nette...benimki sabit duran bir site..nadiren ekleme olabilir..
Hostgator Türkçe bilen eleman çalışıyor
şuana kadar ufak tefek hariç hiç sıkıntı yaşamadım.
bizimkiler işin kaymaanı yeme peşindeler.
TR harici firma firma söylemek istemezdim ama durum bu.
isimtescil de zaman zaman işini bilmeyen elemanlar sıkıntı yapabiliyo.
gerçi tüm firmalar böyledir. eğer işini bilen ve takip eden eleman bulabilirlerse-ellerinde tutabilirlerse iyi oluyorlar
bakmak lazım![]()
0 altına indik miydi? İyimiş valla, bu sene iyi dayandım benBugün LBC pantulumu da getirdim, terziye vercem, güzel bir fermuar ayarlasın bakalım...
Bana da bi LBC alalim diycem ama cbr Yunus un lbc pantolonu denedim, sadece bir bacagim girdi icine, M du galiba, bu mantikla xxxl alirsam ancak sigarim heralde diye dusunuyorumAnkara da olsa hemen gidip deniycem ama ne yazik ki yok, buradan Feyizogluna sesleniyorum, benim gibi bir adam bulup pantolonu denetin ve ona gore bana uygun beden gonderin, vallaha alacam lan
![]()
yağmur suyu geçirmemesi için illa yağmurluk mu almak lazım.
bu pantolonların suyu geçirmeyeni yok mu ?