[Ankara - MT]

Bu motor gelmeden 2-3 dk önce sesi geliyor cama balkona çıkıyorum benzersiz bir sesi var bütün tokiyi inletiyor. Komşum olur ama henüz tanışmadık. Ben hastasıyım ama eminim sesten rahatsız olanlarda oluyordur :)

Ses bir şekil halledilir de ben motosikleti beğendim, şekil duruyor. Adamın demek egzozla ilgili sürprizi buymuş :)

Bu motor gelmeden 2-3 dk önce sesi geliyor cama balkona çıkıyorum benzersiz bir sesi var bütün tokiyi inletiyor. Komşum olur ama henüz tanışmadık. Ben hastasıyım ama eminim sesten rahatsız olanlarda oluyordur :)

Gürültülü olduğunu erhan da söylemişti ama orjinal egzozları ile bukadar gürültülü olabileceğini tahmin edemiyorum. Lan bir ben göremedim şu motoru yav!!!

Gürültülü olduğunu erhan da söylemişti ama orjinal egzozları ile bukadar gürültülü olabileceğini tahmin edemiyorum. Lan bir ben göremedim şu motoru yav!!!

eski piç kasa dedikleri BMW 3.16 lar var ya..hani bi uğultu gürültü gelir, sesten adamın sürati çok zannedersin de dönüp baktığında 60 la gittiğini görürsün...öyle bişey işte:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaçta çıkıyorsun?

araya başka program girdi.

geç olmazsa çıkarken ararım seni ;)

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 13:38 ----------

gezmek isteyen olursa 2 ye doğru çıkacağım.

Bu arada sorgun böyle miydi ?

https://maps.google.com/maps?saddr=...QDF8QDqPoLvBXA&oq=ankara+sorg&t=h&mra=ls&z=11

107 km yazıyo

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:11 ----------

yolu değiştirdim asartepe barajına gidiyorum 64 km

https://maps.google.com/maps?saddr=...Ankara,+Türkiye&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=12&z=12

---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

gelirken de ayaş tan dönerim

2:45 olur senin çıkman 4:45 gibi hava kararıyo

napcaz

Ben anca cikabikdim. Simdi benzin almaya gideceğim, gelen varsa yazsın ozelden tel kozunu

:) Ben de elmadağa gittim geldim(kayak merkezinin olduğu taraflara). Epey gezdim. Hava kararırken de döndüm. Resimler telefonda, bağlantı kablosunu bulamıyorum...

:) Ben de elmadağa gittim geldim(kayak merkezinin olduğu taraflara). Epey gezdim. Hava kararırken de döndüm. Resimler telefonda, bağlantı kablosunu bulamıyorum...
yav oaralara bende arabayla çok çıktım ama kayak merkezinin nerde olduğunu hala çözebilmiş değilim :)

yav oaralara bende arabayla çok çıktım ama kayak merkezinin nerde olduğunu hala çözebilmiş değilim :)

Valla kayak yerinde kayakçıları yukarı doğru çeken telebişey aletlerinin dibine kadar gittim ben, herhalde orasıdır kayak merkezi. Bir de, daha geride, yolu arnavult kaldırım gibi olan bir yerlere çıktım. Meteoroloji istasyonu vardı, askeriye felan vardır. Yanlız yoldan dolayı içim dışıma çıktı... 30'u geçemedim, çok vakit kaybettim oralarda ama değdi valla :)

Valla kayak yerinde kayakçıları yukarı doğru çeken telebişey aletlerinin dibine kadar gittim ben, herhalde orasıdır kayak merkezi. Bir de, daha geride, yolu arnavult kaldırım gibi olan bir yerlere çıktım. Meteoroloji istasyonu vardı, askeriye felan vardır. Yanlız yoldan dolayı içim dışıma çıktı... 30'u geçemedim, çok vakit kaybettim oralarda ama değdi valla :)
img00185201210261527.jpg

img00183201210261526.jpg

img00149201209201446.jpg

img00150201209201446.jpg

Bunlar da benden olsun :cherry: ilk fotoğrafımda görünen toprak yoldan inince de beynam tarafındaki kömürcü köyüne çıkabilirsin. Ben elmadağa her iki taraftan da çıktım. Artık avucumun içi gibi oldu zaten motorlar keçi gibi heralde çevreyolu kavşağından dağın zirvesine 15 dakkada çıkıyorumdur.
Elmadağın zirvesine ilk çıkışımda askeriye istasyonuna daha yaklaşmıştım ama kapısına kadar gitmeye cesaret edemedim askeri bölgenin.

bülent niye sövüyomuş la...benim dönüş sabiha gökçen 19.55...senin uçak kaçta...

birde gidişi anadoludan alayım bari beraber gidelim...hangi gün kaçta gidecen...gerçi benim cumadan gidip biraz takılasım var ama...olur mu bilmiyom...

Bu fuar alani Atatürk Havaalani yaninda değil mi. Yoksa Atatürkden sabiha gokcene transfer mi kullanacaksin. O zamanda fuari erken terketmek lazim istanbul trafigi. Niye sabiha gokcen anlamadim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar