Bugün 500TL kapora bıraktım bağcılardaki mondial bayiye. Hayırlısıyla artık bende drift sahibi olucam. Muhtemelen haftaya cumartesi yada hafta içi almaya giderim. Artık bende sizin ailedenim 
Bugün 500TL kapora bıraktım bağcılardaki mondial bayiye. Hayırlısıyla artık bende drift sahibi olucam. Muhtemelen haftaya cumartesi yada hafta içi almaya giderim. Artık bende sizin ailedenim![]()
Bugün 500TL kapora bıraktım bağcılardaki mondial bayiye. Hayırlısıyla artık bende drift sahibi olucam. Muhtemelen haftaya cumartesi yada hafta içi almaya giderim. Artık bende sizin ailedenim![]()
http://www.tokerticaret.com/motosik...1/silindir-komple-cb-150cc-mcutwindy-zincirlibilen ARKADAŞLAR VARSA YARDIMCI OLSUN drıft in silindir ve pistonu degiştirmek istiyorum 135 cc den 165 cc ye yükseltmek amacım mr150 vulture modelindeki silindir ve pistonu kullanmak istiyorum bu parçalrı en uygun nerden temin edebilirim
Hayırlı olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin.Bugün 500TL kapora bıraktım bağcılardaki mondial bayiye. Hayırlısıyla artık bende drift sahibi olucam. Muhtemelen haftaya cumartesi yada hafta içi almaya giderim. Artık bende sizin ailedenim![]()
Aynı yerden almıştım. 24 ay taksit bayağı vade farkı vermiştim ben. Metin bey var orda bildiğim kadarıyla. Çantani kilidini herşeyini iste.peşin alırsan daha uygun oluyor 2650 mi ne diyordu en son.
Hediye kaskı açık kask alsaydınız keşke, bari bi işe yarardı 20 liralık kapalı kasklar anca polisten korur. Ama kısa mesafeye takmaya dandik bi açık kask güzel oluyo.Teşekkürler arkadaşlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Çanta vermediler bana. Ruhsat plakayı onlara çıkarttırsaydım çanta vericeklerdi ama ben istemedim onu. Kask kilit eldiven birde maske vericekler.
Kask açık kask heralde tam olarak açık kask nedir bilmiyorum ama diğer kasklardan biraz ufak. Görüntüsü bu ürüne benziyor
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ls2-track-gunes-vizorlu-acik-kask-58659105
Kesinlikle açık kask verecekler al kendin için olmasada sağa sola kısa mesafelerde artci kullanır. Tabi devamlı artcilar için sen yeni bir kask almalarını öner. Ayrıca benim adımi verebilirsin tanıdık yolladı beni diye. Alabiliyorsan kingguard kilit versinler sana. Keşke plaka ruhsat işinide onlara bıraksaydın sigortasını falan herşeyini hallederlerdi. Tekrar uğrarsan benim için siyah file sorarmisin ne kadar diye. Ayrıca gebzeden okan kaya dersen hatırlarlar metin bey. Çok çektirdim onlara![]()
metin hayırlı olsun
arkadaşlar bugün civataları elle kontrol ederken resimde okla gösterdiğim rolanti ayar vidasının üstündeki kapağı kontrol ettim, içinden boru çıkan kapak. Kapak baya gevşekti elimle sıkıladım. Motorun çalışması farklılaştı gibi, sanki biraz daha motor yerine oturdu. Onu sıkılamakla doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilginiz var mı? Yalnız şöyle bir şey oldu orayı sıkınca rolanti biraz daha yükseldi tekrar o vidayla ayar yaptım yalnız alarmın kumandasından çalıştırabildiğim motor kumandadan çalışmadı. Normalde tek denemede çalışıyor alarmda çalışmıyor.
http://d1211.hizliresim.com/13/t/g8flf.jpg
amma da kötülemişler be
aralarında sadece lastiklere katılıyorum onun haricinde 6500 km deki motorumdan hiçbir şikayetim olmadı çok şükür
Ne yazıyor yaw orda Japan felan yazıyor o ne iş? Çin malı değilmi bu
motorun çoğu parçasının çinle alakası yok ozelıkle motor aksamının kore japon genelde granaj parcalarının buyuk kısmı ise çin
arkadaşlar bugün civataları elle kontrol ederken resimde okla gösterdiğim rolanti ayar vidasının üstündeki kapağı kontrol ettim, içinden boru çıkan kapak. Kapak baya gevşekti elimle sıkıladım. Motorun çalışması farklılaştı gibi, sanki biraz daha motor yerine oturdu. Onu sıkılamakla doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilginiz var mı? Yalnız şöyle bir şey oldu orayı sıkınca rolanti biraz daha yükseldi tekrar o vidayla ayar yaptım yalnız alarmın kumandasından çalıştırabildiğim motor kumandadan çalışmadı. Normalde tek denemede çalışıyor alarmda çalışmıyor.
http://d1211.hizliresim.com/13/t/g8flf.jpg
Ne yazıyor yaw orda Japan felan yazıyor o ne iş? Çin malı değilmi bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------
Arkadaşlar bu driftlerin arka amortsöre normal benzinlikte lastik şişirmek için hava basılan yerde arka amortsörede hava basılabiliyormuş. Motorun arkasını 4-5 cm felan kaldırabiliyormuş. Bu sistem doğrumu gerçekmi biyerde okumuştum. Varmı böyle bir olay normal lastik havası basılan yerde amortsöre hava basılıyormuş yumuşaklığı ayarlanabiliyormuş? Kullanıcılar ne diyorlar hava basan varmı? Varmı böyle birşey ben satın alırken hava basılıyomu diye sordum adamda pek bilmiyordu heralde gazlı bunların süspansiyonu dedi. Siz ne diyorsunuz?
Selam arkadaşlar Drift alacaktım netten araştırayım dedim şunları okudum 50km den sonra selenin iğne gibi battığı zinzirin çabuk deforme olduğu vidaların döküldüğü çukurlarda arka amortisörlerin gaz kaçırdığı lastiklerin berbat olduğu çok yaktığı haliyle bunları okuyunca dedim hurdamı satıyorlar siz kullanıcılarından öğrenelim dedim doğrumudur netten okuduklarım boşa vergi vermemek için motor almak için Ocak ayını bekliyorum seçeneklerim arasında Salcano wolf,arora ar200 tiger ve drift var cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum sağlıcakla...