herkese çok tesekler arkadaşlar...,
hepinize allah en iyisini nasip etsin
hepinize allah en iyisini nasip etsin
Cevap için teşekkürler, Honda güvenli sürüş eğitiminde optimum oturuş pozisyonu konusunda bilgi vermişlerdi. "Kollar serbest, sırt dik, bacaklar ile motoru kavra, sık."
tabi denemeden bana nasıl uyacağını bilemem. Boy 1,73, kiilo 84. yinede kullananların deneyimleri fikir vermesi açısından önemli;
orta mesafe yolda mesela 40 -50 km de yorgunluk hissediyo musunuz? Fprumda bir günde 200 -300 km yapan okumuştum. Ümit arkadaş da sırt ağrısından filan bahsediyodu. Drift ile yaklaşık kaç km ağrı, sızı yorgunluk olmadan yol alıyorsunuz?
Cevap için teşekkürler, Honda güvenli sürüş eğitiminde optimum oturuş pozisyonu konusunda bilgi vermişlerdi. "Kollar serbest, sırt dik, bacaklar ile motoru kavra, sık."
tabi denemeden bana nasıl uyacağını bilemem. Boy 1,73, kiilo 84. yinede kullananların deneyimleri fikir vermesi açısından önemli;
orta mesafe yolda mesela 40 -50 km de yorgunluk hissediyo musunuz? Fprumda bir günde 200 -300 km yapan okumuştum. Ümit arkadaş da sırt ağrısından filan bahsediyodu. Drift ile yaklaşık kaç km ağrı, sızı yorgunluk olmadan yol alıyorsunuz?
2000 kmde buji değiştirmek çok erken bence en az 6000km rahatlıkla gider bir buji. Temizle bujiyi tak yerine gitsin. Ben 6500kmde değiştirdim ilk bujiyi. NGK ya da hiç gerek yok bence. Mondialin orjinal bujisi oldukça verimli. Hem NGK 15TL Mondial 5TL. Hava filtresi için ise yıkayıp takmak iyi değil en güzeli yanmaz temizleyiciye daldırıp kuruttuktan sonra motor yağına daldırıp güzelce sıkarak yerine takmak. Klavuzda da aynen böyle yazıyor. Servisler işin kolayına kaçıyor biraz. Yıkayıp takıyorlar. Yağa falan daldırmıyorlar. Filtre de tozları güzelce tutamıyorArkadaşlar. 1800 kmye geldik driftimle bugün hava filtresini çıkarttım yıkadim kurumaya bıraktım. Ve orjinal bujisini değiştirmek istiyorum sorun yaşamadım ama yinede ngk çift tırnak yada iridyum buji düşünüyorum. Sizce en sıkıntısız çalışacak olan marka model hangisi olur bilgisi olan arkadaşlar paylaşım istesem yardımcı olurlar mi acaba. Ayrıca 2 bin bakımına yaklaşırken başka önerileriniz varmıdir.
2000 kmde buji değiştirmek çok erken bence en az 6000km rahatlıkla gider bir buji. Temizle bujiyi tak yerine gitsin. Ben 6500kmde değiştirdim ilk bujiyi. NGK ya da hiç gerek yok bence. Mondialin orjinal bujisi oldukça verimli. Hem NGK 15TL Mondial 5TL. Hava filtresi için ise yıkayıp takmak iyi değil en güzeli yanmaz temizleyiciye daldırıp kuruttuktan sonra motor yağına daldırıp güzelce sıkarak yerine takmak. Klavuzda da aynen böyle yazıyor. Servisler işin kolayına kaçıyor biraz. Yıkayıp takıyorlar. Yağa falan daldırmıyorlar. Filtre de tozları güzelce tutamıyor![]()
Siyahla beyaz arasında kalmayın siyah ve beyaz yanyana olmalıdır beşiktaş çarşı herşeye karşı :queen:Siyah la beyaz arasında çok kalıyorum lütfen sizinde fikirlerinizi almak isterim.
KM saatinden geliyor.Soğuk havalarda yapar genelde.
Benimde aklımdan beyaz geciyor zaten cok sağol fikrini paylaştıgın için![]()
Arkadaşlar. 1800 kmye geldik driftimle bugün hava filtresini çıkarttım yıkadim kurumaya bıraktım. Ve orjinal bujisini değiştirmek istiyorum sorun yaşamadım ama yinede ngk çift tırnak yada iridyum buji düşünüyorum. Sizce en sıkıntısız çalışacak olan marka model hangisi olur bilgisi olan arkadaşlar paylaşım istesem yardımcı olurlar mi acaba. Ayrıca 2 bin bakımına yaklaşırken başka önerileriniz varmıdir.
Cevabın için teşekkürler.Peki bunun için alınacak bir önlem bir yöntem var mı acaba.
dostum hiç gezmemişsin motorla sen))
10 liralık ısıtmalı elcikten bi halt olmazhttp://www.kalyoncumotor.com/index.php?route=product/product&product_id=616 arkadaslar sizce bu nasıl fıatı cok uygun geldı hazr kısada gırıoz bogle bısey sart aslnda da 10 lırada kargo parası war normalde 90dan asagı deıl arastrmssanz bılırsınız..