bn hc bı form sıtesınde gormedım kotulıyen hatta elestırı yazılarnda bıle bı cok ozelıgı ovulerek bahsedılıyor lastık 0 aldysan hepsnn orjınalı kotuymus ben sıkıntı yasamadm ama deıstırdıkden snra daha da rahatladı ıcım 1000km ye yaklastıgım smdıye kadar bı sorn cıddı veya deıl 0 hc bı sorn yasamadm kafama takılan yerler ve acemılıklerm oldu bılgısızlıklerım okdr ama ne tvs ler gıbı tıtresımı war ne benzını cok yıyo km de 135 140 cok deıl bı motorda daha az en fazla 15 kurus fark eder oda ogle bı motor varmıdır bılmıom zamlardan snra selede bence gayet rahat kım nası bı sorn yasadı bılmıom ama cok sert deıl ha keyfı olarak daha rahat bı sele takarsn yumusak olur toton cok kıymetlıdır ayrı ama bn memnunum
arkadaslar bisey daha sorcam motorun sol arka tarafında anahtar gıren bı yer war yenı fark ettm ne ıse yarıyor acınca bı demır uzuyor kapaynca ıcıne gırıo bıde kablo uzantısı war cozemedm sol selenın arka tarafında...
Orası önemli eşya yada kask kilit yeri yarım türda birşey kilitlersin tam tür çevirip o içeri doğru girdiğinde koltuk açılır çıkartılır. Tekrar dene çok basit ve kullanmak için işine belki yarar diye koymuşlar ben bazen kask kilitliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Arkadaşlar bu arada 2bin bakımına gireceğim castrol 10.40 koyduracağım fiyat olarak bilgisi olan varmıdir.