[Ankara - MT]

@Bülent abi ulaşılabilirliği salla ya o konu büyük sıkıntı zaten :mrgreen: Hayallerin ulaşılabilirliği olmaz.

@Polat valla ben de dünden beri ne içine düştüm zaten motorun. Tek beğenmediğim kısım o egsozun ilk çıktığı yer. Sonra ikiye ayırıp az toparlamışlar allahtan :mrgreen:

@Selçuk abi eski model diye biliyorum ben ondan olsa gerek. Bir bu bir de MV Agusta Brutale 675 bu iki uç markanın ulaşılabilir modelleri diye geçiyor zaten. MotorOn da karşılarştırmalarını okumuştum da. Tr'de Brutale biraz daha yüksek seyrediyor tabii.
2012-MV-Agusta-Brutale-675-Red.jpg

Nasıl da yakışır selçuk abime bir italyan :mrgreen: Sen alsan da ER-6'ya kalite olarak en çok yaklaşabilen motorları görsek :p Bana da bulaştı ER virüzü :mrgreen:

Bu gidişle 6-7 tane ER6 olacak. Bağımsızlığımızı istemek için yeterli bir miktar sanırsam :)

ayaklar 43 numero, o neymiş laa!

Lütfen Fatih abi ve herkesler, hanım ablaya odaklanın, bir laf söyledik şey ettirmeyin şidmi :mrgreen:

Polat Bebesi nerde??
Turgay müdür ne der bu işe vele ecnebi memleketleri gezip gezip çaktırmayan müdür?

Vele biz istiyoruz ki ban yemeyelim , yoksa herkes ayaklara odaklanmışken arkadaşın kusursuz ten rengi ve tonu hususunda bir parantez açmak isterdim =)

Valla öyleyse eğer yapan doktorun elini öperim, bunca yıllık erkeğim böyle başarılı taklit görmedim, bu bence oricinal :) Ablayla ilgili ayrıntılı düşüncelerim var, bura yeri değil ama :)

Bu arada bu konuşmalardan dolayı bizim topacı komple kitlerlerse komik olur len :)

Gençler şuraya bi kaç motor capsi koyun ya da marş basmıyo teker kitledi yağ akıttı bot aldım tarzı bişeyler yazın da arka sayfalara düşsün bu kısım =)

Vele biz istiyoruz ki ban yemeyelim , yoksa herkes ayaklara odaklanmışken arkadaşın kusursuz ten rengi ve tonu hususunda bir parantez açmak isterdim =)

vele bruş li gel he beyle dedim ii adamdı kendileri çok sevimliydi sempatihdi,

ama malın iyisinden anlayan bi tek turgay müdürle ben varmışız demekki,
dış mihraklarda beylesini bilmediğü içün hatuna pislik(Shit) atiyorlar diye düşünmekteyim yousa boyu boyuma ayağı ayağıma :queen:

Travesti olsun farketmez, öyle bi vücut sizde olsun, size bile.. neyse :pl:

Grubun şu gidişatından o kadar memnunum ki :)

Caps ver panpaaa

up up up up up

Uleeeeeeeeeeeeyn iş yerinden bi kızda bana sorduydu motora başlayacağım diye nereden kimden ders alınır diye bende burayı söledim ama sanırım kaçtı kız :pl:

Uleeeeeeeeeeeeyn iş yerinden bi kızda bana sorduydu motora başlayacağım diye nereden kimden ders alınır diye bende burayı söledim ama sanırım kaçtı kız :pl:

Tamam beyler konuyu toparlayalım.Sonra neden Ankara motosiklet sevdalıları grubunda 1 erkeğe 3 erkek düşüyor diye sormayalım.

bugün hesapladım 30 TL'lik benzinle 150 km yol yapmışım. motorda açık hava filtresi var ve sürekli son devirlerde kullanıyorum. buna rağmen yakıtı iyi gibi. sizce ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün hesapladım 30 TL'lik benzinle 150 km yol yapmışım. motorda açık hava filtresi var ve sürekli son devirlerde kullanıyorum. buna rağmen yakıtı iyi gibi. sizce ?

sakin kullandın heralde

sakin kullandın heralde
abi çinçançon mctye 135 gördürdüm ya titreşimden dökülecek yada patlıcaz beraber bigün :) ss den sonra buna düşünce alışamadım. çok zorluyorum. aldığımda 35 krş fln yakıyodu. karburatör değiştirdim geçen. şimdi dediğim gibi yakıyo ama bunlar normalde ne yakıyo bilmediğim için soruyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MCT başlığındakiler kaç diyor yakıt tüketimine ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar