Kendin yaparsan krank da sağlamsa 40 lira. Ustaya yaptırırsan 50-80 lira da işçilik gider tahminimce.Ne kadar masraf olur peki?
Kendin yaparsan krank da sağlamsa 40 lira. Ustaya yaptırırsan 50-80 lira da işçilik gider tahminimce.Ne kadar masraf olur peki?
Kendin yaparsan krank da sağlamsa 40 lira. Ustaya yaptırırsan 50-80 lira da işçilik gider tahminimce.
En fazla öyle de cub için değmez ya. Rektefeye edeceksen 110'luk yaparsın da keyfi olarak parana yazık bence.Ben anlamam abi..
Yani toplam 120 tl civarı gider, en fazla..
En fazla öyle de cub için değmez ya. Rektefeye edeceksen 110'luk yaparsın da keyfi olarak parana yazık bence.
125'lik sadece silindir değişimiyle olur ama daha büyük cc'ler için silindir kapağı ve krank değişimi de gerekli.şimdi böyle bir motor alsak ileride 150 lik kit buna uyarmı acaba,baya moda oldu bu krank silindir kapak modifiye işleri hemde vergi derdi olmaz hemde 150 lik olur 125 liğe 200 uyduğuna göre :santa:
Cg motorda cc yükseltmek özenti değil yaşam biçimidirbeyler motoru kullananların gorus ve yorumlarını yazması gerekmıyo mu burda ? tamamen ayrı bı konuya gıtmıssınız. eger ıstıyorsanız ogrenmeyı bu motorun CC yukseltmesını, Moto sohbete yazın, cevabnızı er yada geç alın.
herneyse, motorun üretimi başlamış. bu motoru alıp da elıne gecıp su an suren arkadaslarımız yok mu ? Motorun tıpı dıger butun 100luk 5 viteslere göre muhtesem ve en ust duzeyde. yani dış görünümde modernlık olarak 1.numara. Bu motordan almayı dusunuyorum fakat daha kımse kullanamadıgı ıcın yorum da goremıyoruz. bı kac yorum gorup oyle karar vermek ıstıyorum. yorum gormek ıstememın nedenı Ön fren 'Kampana'. bu yuksek hızlarda sıkıntı yaratıyo mu bunu ogrenmek ıstıyorum. sagolun sımdıden
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/629267017/China_motor_bike_super_motorcycle_125cc.jpg
http://www.alibaba.com/product-gs/629267017/China_motor_bike_super_motorcycle_125cc.html
Superboy'u şu şekil yapsalarmış güzel olurmuş hem disk freni de var.